Közlekedés

Idén nyáron is elindítja a horvát tengerpartra, Splitbe éjszakai járatát, az Adria InterCity vonatot a MÁV. A 2022-ben a The Guardian által Európa 10 legjobb vasúti élményutazása közé választott járat június 9-től szeptember 30-ig heti 3 alkalommal közlekedik.

A Budapesti Közlekedési Központ az ügyfeleinek könnyebb tájékozódását segítve módosította a 100E busz hivatalos megnevezését. Áprilistól 100E Airport Express felirattal közlekedik a járat.

Több mint egy éves működése követően márciusban már az 1 milliót is átlépte a BudapestGO regisztrált felhasználóinak száma. A BKK alkalmazása jelentősen segíti a fővárosban közlekedők mindennapjait és népszerűsíti a közösségi közlekedést.

Tovább bővítette szolgáltatási területét a Mol Bubi közbringa-rendszer. A Városliget után ezúttal Óbudán hozott létre hét gyűjtőállomást a BKK. Áprilistól már használhatók a közlekedők számára.

Az Air Transport Awards a évről évre díjazza a légi közlekedési iparág legjobb, legsikeresebb szereplőit. A magyar gyökerekkel rendelkező cég is fontos elismerésben részesült.