Járatokkal és új útiránnyal is bővít a Wizz Air

Járatokkal és új útiránnyal is bővít a Wizz Air

Számos útvonalon bővít a légitársaság, a jegyek pedig most 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatók ezekre a járatokra

A Wizz Air a megnövekedett kereslet miatt további kilenc népszerű útvonalán bővít a magyar fővárosból, nem kevesebb mint 14 új járattal hetente. Október elejétől immár a népszerű egyiptomi üdülőváros, Sarm es-Sejk is közvetlenül elérhető lesz Budapestről heti két alkalommal – derült ki a fapados légitársaság közleményéből.

Az egzotikus útirányok közül Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik októbertől Budapestről. A Wizz Air minden korábbinál magasabb járatszámot indít hetente ezekre a desztinációkra az utazni vágyóknak. Ezen felül, szintén a nagy érdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma bővülni fog.

Azoknak, akik most tervezgetik az utazásukat, külön jó hír, hogy szeptember 20-ig rendkívüli, 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatók jegyek a most bejelentett új útvonalakra. A sűrített járatok és az új útvonal október 6-i indulással foglalhatóak, a jegyek pedig már jelenleg is elérhetőek a Wizz Air weboldalán és applikációján keresztül. 

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.