Járatokkal és új útiránnyal is bővít a Wizz Air

Járatokkal és új útiránnyal is bővít a Wizz Air

Számos útvonalon bővít a légitársaság, a jegyek pedig most 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatók ezekre a járatokra

A Wizz Air a megnövekedett kereslet miatt további kilenc népszerű útvonalán bővít a magyar fővárosból, nem kevesebb mint 14 új járattal hetente. Október elejétől immár a népszerű egyiptomi üdülőváros, Sarm es-Sejk is közvetlenül elérhető lesz Budapestről heti két alkalommal – derült ki a fapados légitársaság közleményéből.

Az egzotikus útirányok közül Abu Dhabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik októbertől Budapestről. A Wizz Air minden korábbinál magasabb járatszámot indít hetente ezekre a desztinációkra az utazni vágyóknak. Ezen felül, szintén a nagy érdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma bővülni fog.

Azoknak, akik most tervezgetik az utazásukat, külön jó hír, hogy szeptember 20-ig rendkívüli, 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatók jegyek a most bejelentett új útvonalakra. A sűrített járatok és az új útvonal október 6-i indulással foglalhatóak, a jegyek pedig már jelenleg is elérhetőek a Wizz Air weboldalán és applikációján keresztül. 

A tartós hőség megterheli a szervezetet, különösen veszélyeztetettek a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők. A legmagasabb szintű hőségriasztást július 18-ig hosszabbította meg az NNGYK és a Katasztrófavédelem.

Az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében. Kifejezetten nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a várakozásoknak megfelelően valamelyest a hollandok voltak aktívabbak. Ugyan nagy helyzet nem volt a meccs elején, az Oranje mégis vezetést szerzett Simons egyéni villanásának köszönhetően, ugyanis labdaszerzése után egy pontos lövéssel maga is fejezte be az akciót. Hátrányban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak az angolok, akik 11-esből hamar egy...