A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe pozitívan zárta a heti kereskedést. A vezető részvények felemás eredménnyel járultak hozzá a BUX erősödéséhez.

A Budapesti Értéktőzsde vezető részvényindexe történelmi csúcson fejezte be a hetet. A Vezető részvények a Telekom kivételével hozzájárultak a BUX eredményéhez.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe emelkedő forgalom mellett erősödött a héten. A vezető részvények is kivették a részüket a BUX jó eredményéből.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe soha nem látott magasságokban fejezte be a kereskedést. A szárnyalásból a vezető részvények mindegyike kivette a részét.

Bár történelmi csúcson is járt, végül mínuszos hetet zárt a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények a Magyar Telekom kivételével szintén veszteségesek voltak.

Az előző heti veszteségek után növekedni tudott a Budapesti Értéktőzsde részvényindexének értéke. A BUX vezető részvényei felemás hetet produkáltak.

A Budapesti Értéktőzsdén is érződött az egész Európára jellemző kedvezőtlen befektetői hangulat. A BUX eséséből a főbb részvények többsége is kivette a részét.

A gyorsjelentések hetén valamennyi blue chip erősödéssel zárta a hetet, felfelé húzva ezzel a Budapesti értéktőzsde vezető indexének értékét.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe emelkedéssel zárta a négy kereskedési napból álló hetet. A vezető részvények kivétel nélkül erősödéssel vették ki a részüket a BUX eredményéből.

Áprilisban tovább folytatta történelmi sorozatát a Budapesti Értéktőzsde vezető részvényindexe. A BUX 4,2 százalékkal nőtt márciushoz képest. A BÉT-en új cég is debütált a múlt hónapban, és ETF_bevezetésre is sor került.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.

Lendületes hetet tudhat maga mögött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX erősödéséből mind a négy vezető részvény kivette a részét.