Az első számú magyar férfi kerékpárversenyző, Valter Attila a következő évtől az országúti kerékpározás jelenlegi legsikeresebb klubja, a holland Jumbo Visma színeiben versenyez tovább.

A világon elsőként teljesítette vegyespáros az egyik legkeményebb sarkvidéki kihívást. Vámos Nóra Rakonczay Gáborral 30 nap alatt, 560 kilométeren át, hóban, viharos szélben, átlagosan mínusz 20 fokban, szánjukat maguk után húzva, hihetetlen akaraterőről és kitartásról tanúbizonyságot téve valósította meg az Eisberg Grönland síexpedíciót.

Az Indiában található Chennai városa ad otthont a 44. Sakkolimpiának. A verseny pénteken kezdődik, és augusztus 10-ig tart. A férfiak és a nők mezőnyében is szurkolhatunk magyar csapatnak.

A mögöttünk hagyott NB1-es szezon izgalmas küzdelmeket és több meglepetést is hozott. A 12 csapatos bajnokság fő célja az erős verseny, így a minél magasabb színvonalú bajnokság elérése lehet, ugyanakkor ezzel párhuzamosan az MLSZ szeretné, ha a fiatal magyar tehetségek több játéklehetőséghez juthatnának.

Elkészült a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség ingyenes Kerékpárosbarát applikációja, amely tartalmazza a kerékpárosbarát vendéglátóhelyeket és szálláshelyeket, a hazai bringaparkokat, a vízvételi helyeket, a szervizpontokat, a bringás pihenőket, kezdőknek és haladóknak egyaránt izgalmas útvonalakat.

A Ferencváros labdarúgócsapata a hazai 2-1-es vereséget követően 4-1 arányban győzni tudott a Slovan Bratislava otthonában, így továbbjutást ünnepelhetett a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

15 millió forintos támogatási szerződést írt alá a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója és a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A támogatásból a sportegyesület új, gyermekeknek készülő mesekönyvének előkészületi munkálatait finanszírozza majd a könyvet kiadó Albert Alapítvány.