Nemzetközi Fair Play-díjat kaphatnak az atlétikai vb önkéntesei

Nemzetközi Fair Play-díjat kaphatnak az atlétikai vb önkéntesei

A világbajnokság szervezőbizottságának társelnöke már benyújtotta a jelölést, amit a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke is támogat.

Sebastian Coe-val egyetértésben, a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokság szervezőbizottsága társelnökeként Nemzetközi Fair Play-díjra jelöltem a vb önkénteseit – írta hétfőn Facebook-oldalán Fürjes Balázs. A társelnök bejegyzésében kiemelte, hogy a világbajnokság 2500 önkéntese Magyarország legszebb arcát mutatta vendégeinknek és a magyar közönségnek.

Szívvel-lélekkel dolgoztak és hihetetlenül profik voltak. Bárki bármit kérdezett vagy kért, két kifejezés biztosan hiányzott a szótárukból: egyszer sem ejtették ki, hogy lehetetlen vagy hogy nem tudom – hangsúlyozta Fürjes, hozzáfűzve, hogy az önkéntesek mindig frissek, segítőkészek, barátságosak voltak, minden helyzetben a megoldást keresték és mindig meg is találták. A társelnök szerint kilenc napon át ők voltak Magyarország vezető diplomatái, 2500 magyar nagykövet, akik kiválóan képviselték az országot.

Hála és köszönet nekik! Már egyeztettem Kamuti Jenővel, a Nemzetközi Fair Play Bizottság magyar elnökével, ő jó esélyt lát arra, hogy jelölésem célba érjen és a budapesti vb önkéntesei Nemzetközi Fair Play-díjban részesüljenek – zárta sorait az atlétika vb szervezőbizottságának társelnöke.

Már az átlagbér 5 százaléka, azaz havi egy éttermi vacsora árának a megtakarítása is elég lehet ahhoz, hogy tisztességes privát nyugdíjunk legyen, állítják a GRANTIS szakértői, akik az év végi adójóváírás érvényesítésére is felhívták a figyelmet.