A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) kihirdette 2023-as versenynaptárát, amelyben 2023. május 10. és 14. között már az UCI ProSeries-sorozat eseménye lesz az ötnapos Tour de Hongrie.

Ötödik alkalommal rendezték meg a Kanizsa Kupa hegyikerékpáros versenyt Nagykanizsán. A férfiak mezőnyében lengyel győzelem született, a nőknél Buzsáki Virágnak köszönhetően magyar versenyző vihette haza az aranyérmet.

Az európai labdarúgópiac mérete annak ellenére nőtt 10 százalékot, hogy a 2020/21-es szezon nagy részében a pandémia miatt még nem voltak szurkolók a stadionokban. A fellendülés főként az előző évről elhalasztott közvetítési jogokból származó bevételeknek és az elhalasztott Európa-bajnokság sikerének tudható be.

A közelmúltban tette közzé az Európa legjobb golfpályáit összegyűjtő TOP100-as ranglistáját a Leading Courses nevű nemzetközi független szakmai oldal. Az értékelt 21299 golfklub és 25379 golfpálya közül az előkelő 20. helyre került a rangsor egyetlen magyar résztvevője.

Az Európa-liga főtáblájának első fordulójában a magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata a török Trabzonsport fogadta, és a csoportkör nyitányán 3-2 arányban legyőzte a vendégcsapatot.

A mai magyar kerékpározás egyik legismertebb képviselője 3 éves szerződést kötött a világ egyik legjobbj��nak számító holland Jumbo-Visma csapattal. A Škoda és a kerékpározás közös története Valter Attila átigazolását követően is tovább folytatódik.