Továbbra is a Groupama marad a Fradi-stadion névadó szponzora

Továbbra is a Groupama marad a Fradi-stadion névadó szponzora

A kedden bejelentett szerződéshosszabbítás értelmében 2029-ig biztosan Groupama Aréna névre hallgat majd a Ferencváros labdarúgócsapatának otthona.

Továbbra is Groupama Aréna marad a Ferencváros stadionjának hivatalos neve, miután a Groupama Biztosító Zrt. 2029-ig szóló szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Clubbal és a létesítményt üzemeltető Sportfive Hungary Kft.-vel  Amint a felek keddi közleményükben jelezték, büszkén ünneplik az immáron 2014 óta tartó névadói partnerséget, amely a legrégibb és legfontosabb együttműködésnek számít a Ferencváros életében.

Nem lehetünk elég hálásak a Groupama Biztosítónak, amiért 2011 óta támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot. Az első komoly szponzorunk, amelyik azóta is kitart mellettünk. Köszönjük, hogy újból bizalmat szavaztak nekünk, őszintén és nagyon reméljük, hogy az együttműködésünk továbbra is gyümölcsöző lesz. Férfi labdarúgócsapatunk a Groupama Arénában éri el most már évről évre a sikereit, szerzi meg a bajnoki címeket, valamint jut be valamelyik nemzetközi kupa csoportkörébe. Kívánjuk, ahogy a két fél kapcsolata, úgy ez a sorozat se szakadjon meg hosszú időn keresztül! – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

A Groupama Aréna Európa egyik legmodernebb sportlétesítményének számít, a ferencvárosi labdarúgók itt érték el az elmúlt időszak legnagyobb sikereit. A 34-szeres magyar bajnok, az 1965-ben az Európa-liga elődjének tekinthető VVK-t elnyerő férfi csapat idén sorozatban ötödik alkalommal jutott be nemzetközi sorozat csoportkörébe. Ezúttal az Európa Konferencia-liga küzdelmeiben vesznek részt, ahol a szerb Csukaricski csapatát 3-1-re győzték le hazai pályán, a jóval esélyesebb olasz Fiorentina otthonában pedig 2-2-es döntetlent játszottak.

Bő egy hónappal a kulcscsonttörés és a műtét után újra a legmagasabb szinten versenyzett a legismertebb magyar női kerékpáros. Vas Kata Blanka a belgiumi cyclocross versenyen elért hetedik hellyel tért vissza, és elmondása szerint már nem fáj semmije a sérülés miatt.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe gyenge hetet produkált. A pesti börze vezető részvényei mind mínuszban zárták a kereskedést.