Labdarúgás

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kihirdette azt a 26 játékost, akik készülhetnek a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Marco Rossi öt tartalékot is megnevezett.

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

A görög Olympiakosz elleni Konferencia-liga playoff jelentette a végállomás a Ferencváros labdarúgócsapata számára, miután az athéni meccs utána a Groupama Arénában rendezett visszavágón is 1-0-ás vereséget szenvedett.

Az idei évben is világbajnoki és Európa-bajnoki címek sorával örvendeztették meg a szurkolókat a magyar sportolók. A hagyományokhoz híven minden sportág kiválasztotta az év legjobbjait. Volt ahol könnyű, máshol nagyon nehéz volt a döntés.

A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az esélyesebb olasz Fiorentina ellen, ezzel a második helyen továbbjutott a labdarúgó Konferencia-liga csoportköréből. A zöld-fehérek egymás után másodszor lesznek érdekeltek tavasszal is a nemzetközi porondon.