Ferencváros

A görög Olympiakosz elleni Konferencia-liga playoff jelentette a végállomás a Ferencváros labdarúgócsapata számára, miután az athéni meccs utána a Groupama Arénában rendezett visszavágón is 1-0-ás vereséget szenvedett.

A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az esélyesebb olasz Fiorentina ellen, ezzel a második helyen továbbjutott a labdarúgó Konferencia-liga csoportköréből. A zöld-fehérek egymás után másodszor lesznek érdekeltek tavasszal is a nemzetközi porondon.

Az Európa-liga főtáblájának első fordulójában a magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata a török Trabzonsport fogadta, és a csoportkör nyitányán 3-2 arányban legyőzte a vendégcsapatot.

A Ferencváros labdarúgócsapata a hazai 2-1-es vereséget követően 4-1 arányban győzni tudott a Slovan Bratislava otthonában, így továbbjutást ünnepelhetett a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

15 millió forintos támogatási szerződést írt alá a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója és a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A támogatásból a sportegyesület új, gyermekeknek készülő mesekönyvének előkészületi munkálatait finanszírozza majd a könyvet kiadó Albert Alapítvány.