Vállalatok

A naptári évnek megfelelő üzleti évet alkalmazó adózók 2022. november 1. és 20. között adhatják be kérelmüket ahhoz, hogy csoportos társasági adóalanyiságot létesítsenek. A határidő betartására különös figyelmet ajánlott fordítani annak jogvesztő jellege miatt.

Az élethosszig tartó tanulást hozza el a Finnországból érkező networking klub, melynek egyik alapelve, hogy a résztvevő cégek együtt fejlődnek, és segítik egymást.

Az Európai Unió a közelmúltban végén nyilvánosságra hozta irányelvtervezetét, amelynek célja az egyes vállalatcsoportok valós gazdasági tevékenységgel nem rendelkező társaságokból származó adóelőnyeinek megvonása.

A látványos külsővel és könnyebb navigációval felfrissített EnergiaKaland weboldal kiváló beszélgetésindító lehet gyermekes családok számára otthon, az óvoda- és iskolapedagógusokat pedig a különböző korcsoportok érdeklődés- és tudásszintjére megalkotott oktatócsomagok segítik.

A Budapest Airport számára fontos, hogy a csoport munkavállalói a nehezebb időszakokban is számíthassanak a vállalatra, ezért a jelenlegi gazdasági helyzetet mérlegelve rendkívüli, 10 százalékos béremelést jelentett be a vállalat.