Az európai labdarúgópiac mérete annak ellenére nőtt 10 százalékot, hogy a 2020/21-es szezon nagy részében a pandémia miatt még nem voltak szurkolók a stadionokban. A fellendülés főként az előző évről elhalasztott közvetítési jogokból származó bevételeknek és az elhalasztott Európa-bajnokság sikerének tudható be.

A közelmúltban tette közzé az Európa legjobb golfpályáit összegyűjtő TOP100-as ranglistáját a Leading Courses nevű nemzetközi független szakmai oldal. Az értékelt 21299 golfklub és 25379 golfpálya közül az előkelő 20. helyre került a rangsor egyetlen magyar résztvevője.

Az Európa-liga főtáblájának első fordulójában a magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata a török Trabzonsport fogadta, és a csoportkör nyitányán 3-2 arányban legyőzte a vendégcsapatot.

A mai magyar kerékpározás egyik legismertebb képviselője 3 éves szerződést kötött a világ egyik legjobbj��nak számító holland Jumbo-Visma csapattal. A Škoda és a kerékpározás közös története Valter Attila átigazolását követően is tovább folytatódik.

Az első számú magyar férfi kerékpárversenyző, Valter Attila a következő évtől az országúti kerékpározás jelenlegi legsikeresebb klubja, a holland Jumbo Visma színeiben versenyez tovább.

A világon elsőként teljesítette vegyespáros az egyik legkeményebb sarkvidéki kihívást. Vámos Nóra Rakonczay Gáborral 30 nap alatt, 560 kilométeren át, hóban, viharos szélben, átlagosan mínusz 20 fokban, szánjukat maguk után húzva, hihetetlen akaraterőről és kitartásról tanúbizonyságot téve valósította meg az Eisberg Grönland síexpedíciót.