Vállalatok

A Wizz Air bejelentette, hogy az ukrán menekültek számára továbbra is jelentős számú szabad hely érhető el az Ukrajnával szomszédos országokból induló összes európai járatára.

A Deloitte Center for the Long View nemzetközi médiaszakértőkkel közösen összeállított tanulmánya alapján azonosíthatók a médiapiaci bevételszerzési lehetőségek szempontjából leginkább aktuális trendek.

2019-ben megfordult az a 2012 óta tartó folyamat, ami a hazai autósiskolák számának csökkenését jelentette. Azon társas vállalkozások melyeknek fő tevékenysége járművezető oktatás volt, a járvány ellenére is nőtt.

Az MVM Zrt. és az E.ON Hungária Zrt. megállapodást írt alá arról, hogy az MVM Zrt. megvásárolja az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t, így az MVM Csoport válik a hazai egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatásra jogosult felhasználók kereskedő partnerévé.

A Quantum Racing, a világ egyik legismertebb professzionális vitorlás csapata bejelentette, hogy megállapodást kötöttek a 878 magyar vitorlásruha márkával a 2022-2023-as szezonra.

A FlixMobility alapítása után 10 évvel jogi formájának GmbH-ról SE-re változtatásával és menedzsmentjének átalakításával jelöli ki a jövőbe vezető utat.