Csütörtökön a belgiumi Diegem adott otthon a terepkerékpáros Superprestige sorozat soron következő állomásának. A nők versenyében Vas Kata Blanka a visszatérése utáni legjobb helyezését érte el.

Az idei évben is világbajnoki és Európa-bajnoki címek sorával örvendeztették meg a szurkolókat a magyar sportolók. A hagyományokhoz híven minden sportág kiválasztotta az év legjobbjait. Volt ahol könnyű, máshol nagyon nehéz volt a döntés.

A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az esélyesebb olasz Fiorentina ellen, ezzel a második helyen továbbjutott a labdarúgó Konferencia-liga csoportköréből. A zöld-fehérek egymás után másodszor lesznek érdekeltek tavasszal is a nemzetközi porondon.

Az olimpiai ezüstérmes sportembert négy évre választották a Magyar Öttusa Szövetség elnökévé. Balogh Gábor viharos időszakban veszi át a kormányrudat, ugyanis a sportág az átalakulás kellős közepén van.

Bő egy hónappal a kulcscsonttörés és a műtét után újra a legmagasabb szinten versenyzett a legismertebb magyar női kerékpáros. Vas Kata Blanka a belgiumi cyclocross versenyen elért hetedik hellyel tért vissza, és elmondása szerint már nem fáj semmije a sérülés miatt.