A Pöttyös termékeinek megvásárlásával 2016 és 2021 után újra lesz lehetőség az aktív olimpikonokat, paralimpikonokat, és magyar ötkarikás legendákat tartalmazó kártyákat gyűjteni. A túró rudik a párizsi olimpia tiszteletére trikolór csomagolásban kerülnek a boltok polcaira.

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kihirdette azt a 26 játékost, akik készülhetnek a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Marco Rossi öt tartalékot is megnevezett.

Magyarország 20 évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz. A csatlakozás évfordulóját évek óta futóversennyel ünneplik Budapesten, a rendezvényév évre rengeteg embert mozgat meg. A 20 kilométeres távot egyéniben és csapatban is teljesíteni lehetett.

A Dorko új, Runique névre keresztelt cipőjének kifejlesztésében Csere Gáspár hosszútávfutó is részt vett. Az atléta ebben a modellben futva szeretné megdönteni a maraton országos csúcsát.

A Magyar Sport Napja alkalmából bemutatták azokat a ruhakollekciókat, amelyeket a párizsi ötkarikás játékokon viselni fog a magyar csapat. 80 nappal az olimpia megnyitója előtt bejelentették a két csapatkapitányt is.

A magyar futóközösség számára talán kevésbé ismert, Csehország-szerte azonban népszerűnek számít a Brno Félmaraton. Az idei versenyre április 14-én vasárnap, nyárias melegben került sor a Brnoi Nemzetközi Vásár területén. A rendezvényen több mint ezer futó gyűjtögette a kilométereket.