A görög Olympiakosz elleni Konferencia-liga playoff jelentette a végállomás a Ferencváros labdarúgócsapata számára, miután az athéni meccs utána a Groupama Arénában rendezett visszavágón is 1-0-ás vereséget szenvedett.

Egy darabka Eiffel-tornyot is hazavihetnek medáljuk részeként azok a sportolók, akik dobogós helyen végeznek a nyári ötkarikás játékokon. A párizsi olimpia és paralimpia érmeiért érdemes lesz küzdeni.

A hollandiai Hoogerheidében folytatódott a cyclocross világkupa-sorozat. A február eleji világbajnokság előtti utolsó versenyen Vas Kata Blanka a szezonbeli legjobb eredményét elérve második lett. Az U19-es lányok futamában Bruchner Regina a hetedik helyen zárt.

Január 13-án tizenkettedik alkalommal rajtolt el a szlovákiai Gútán az év egyik első futóversenye. A résztvevők a maratoni és a félmaratoni távon mérhették össze erejüket egymással, és a téli időjárással.

A 2024-es szezon elejétől Team SD Worx - Protime néven folytatja az elmúlt évek legsikeresebb női kerékpárcsapata. Az új névadó szponzorral megerősödött csapat ambiciózus célokkal vág neki az idei évnek.