BKK

Több száz vadonatúj MOL Bubi kerékpárt használhatnak ezentúl a fővárosiak, ráadásul a napokban újabb helyszínekkel bővül a gyűjtőállomások köre. A télen is népszerű közbringa-rendszerben a 2021-es megújulás óta közel duplájára nőtt a kerékpárok száma.

Az év második negyedében visszatérnek a jellegzetes piros-fehér szerelvények, április elsején újraindul a fogaskerekű. A téli üzemszünet idején felújított pályán csendesebben és üzembiztosan járnak majd a szerelvények.

Március 8-án nőnapi reggelire várja a hölgyeket a közlekedési vállalat, hogy kolléganőivel kávézva, beszélgetve ismerkedjenek meg a BKV-val, mint potenciális munkahellyel.

A jelenleginél jóval nagyobb kapacitást biztosít március 20-tól a BKK a Lánchídon. A tervek szerint a mostaninál is több busz közlekedik majd Buda és Pest között, hogy még könnyebb legyen az átkelés a Dunán.

Még vonzóbbá tenné potenciális utasa számára, emiatt tovább fejlesztené a közösségi közlekedés által nyújtott előnyöket a BKK. A közelmúltban elindított UPPER projekt célja a közösségi közlekedés szerepének megerősítése a városokban.