Már több mint 1,5 millió utas használta a BudapestGO alkalmazást

Már több mint 1,5 millió utas használta a BudapestGO alkalmazást

Folyamatosan növekszik a BKK februárban debütált alkalmazásának a használata: a BudapestGO-t már több mint másfél millió utas választotta jegyvásárlásra, bérlethosszabbításra és útvonaltervezésre a közösségi közlekedésben vagy kerékpárral utazva.

A februárban elindult BudapestGO népszerűsége nyáron is töretlenül ívelt felfelé: az alkalmazás felhasználóinak száma szeptember 12-én átlépte a másfél milliót. A regisztrált ügyfelek száma már félmilliónnál is több.

Az applikáció értékesítési szempontból is jelentős sikereket tudott felmutatni az elmúlt időszakban. Alig több mint fél év alatt csaknem 2 millió 500 ezer terméket vásároltak az ügyfeleink: a legtöbbet, 1 millió 600 ezret vonaljegyből, de bérletből és időalapú jegyből is egyre többet. Az előbbiből 276 ezer, utóbbiból pedig 265 ezer darab fogyott.

A nyári szabadságok után és az iskolakezdéssel jelentősen növekedett az utazástervezések száma is. Az egykori FUTÁR applikáció havi másfél milliós átlagához mérten a BudapestGO-val az elmúlt 30 napban már több, mint két és fél millió utazást terveztek az ügyfelek.

Az applikáció számtalan kényelmi funkciója miatt népszerű az ügyfelek körében: gyors jegyvásárlást és automatikus bérlethosszabbítást kínál, emellett hatékonyan segítve az útvonaltervezésben még a kerékpárral közlekedőknek is. A BudapestGO az egyik legfontosabb eszköz arra, hogy a fővárosban közlekedők a papíralapú jegyek helyett egyre gyakrabban használják a digitális termékeket. Ez egyúttal erősíti a környezettudatos, fenntarthatóbb közlekedés használatát.

Májusban új funkciókkal bővült a BudapestGO, amelyeknek köszönhetően az applikáció még jobb és pontosabb tervezést nyújt a kerékpárral közlekedőknek, sőt elérhetővé vált a telebusz és a telefogas szolgáltatása is. A megújulással felszálláskor gyorsabb lett a kódleolvasás, pontosabb és hatékonyabb lett az útvonaltervezés is.

Forrás: BKK

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.