Már több mint 1,5 millió utas használta a BudapestGO alkalmazást

Már több mint 1,5 millió utas használta a BudapestGO alkalmazást

Folyamatosan növekszik a BKK februárban debütált alkalmazásának a használata: a BudapestGO-t már több mint másfél millió utas választotta jegyvásárlásra, bérlethosszabbításra és útvonaltervezésre a közösségi közlekedésben vagy kerékpárral utazva.

A februárban elindult BudapestGO népszerűsége nyáron is töretlenül ívelt felfelé: az alkalmazás felhasználóinak száma szeptember 12-én átlépte a másfél milliót. A regisztrált ügyfelek száma már félmilliónnál is több.

Az applikáció értékesítési szempontból is jelentős sikereket tudott felmutatni az elmúlt időszakban. Alig több mint fél év alatt csaknem 2 millió 500 ezer terméket vásároltak az ügyfeleink: a legtöbbet, 1 millió 600 ezret vonaljegyből, de bérletből és időalapú jegyből is egyre többet. Az előbbiből 276 ezer, utóbbiból pedig 265 ezer darab fogyott.

A nyári szabadságok után és az iskolakezdéssel jelentősen növekedett az utazástervezések száma is. Az egykori FUTÁR applikáció havi másfél milliós átlagához mérten a BudapestGO-val az elmúlt 30 napban már több, mint két és fél millió utazást terveztek az ügyfelek.

Az applikáció számtalan kényelmi funkciója miatt népszerű az ügyfelek körében: gyors jegyvásárlást és automatikus bérlethosszabbítást kínál, emellett hatékonyan segítve az útvonaltervezésben még a kerékpárral közlekedőknek is. A BudapestGO az egyik legfontosabb eszköz arra, hogy a fővárosban közlekedők a papíralapú jegyek helyett egyre gyakrabban használják a digitális termékeket. Ez egyúttal erősíti a környezettudatos, fenntarthatóbb közlekedés használatát.

Májusban új funkciókkal bővült a BudapestGO, amelyeknek köszönhetően az applikáció még jobb és pontosabb tervezést nyújt a kerékpárral közlekedőknek, sőt elérhetővé vált a telebusz és a telefogas szolgáltatása is. A megújulással felszálláskor gyorsabb lett a kódleolvasás, pontosabb és hatékonyabb lett az útvonaltervezés is.

Forrás: BKK
Hirdetés

Csaknem 14 millió forint adomány gyűlt össze a repülőtér által szervezett jubileumi Runway Run futóverseny bevételeiből. Az adomány egy részét a SUHANJ! Alapítványnak, a másik részét a leukémiás betegek gyógyulását segítő brit Anthony Nolan alapítványnak adja a Budapest Airport.

Összetartunk, hogy senki se fázzon – ez is lehetne a mottója Bécs energiatakarékossági tervének, amely a napokban készült el. Az osztrák fővárosban szisztematikus intézkedésekkel csökkentik az energiafelhasználást és gyorsítják fel a megújuló energiahordozókra való átállást.

Bővülnek a MÁV-START szolgáltatásai a Budapest–Kecskemét–Szeged vasútvonalon, az utolsó járat mindkét irányba egy órával később indul hétfőtől szombatig. A fővárost és több megyeszékhelyet összekötő vonalon október elsejével indul a fedélzeti vendéglátás is a járatokon.

Október 1-jétől a Decathlon hazai üzleteinek polcairól lekerülnek a PET palackos termékek, a márka ezek forgalmazását megszünteti. A polcokról lekerülő, nem értékesített mintegy 20000 darab PET palackos italt az áruházlánc jótékonysági célra ajánlja fel.