Újabb szép eredmény Vas Kata Blankától

Újabb szép eredmény Vas Kata Blankától

Az elmúlt hetek remek eredménysorát tovább gyarapította a magyar kerékpáros, aki a terepkerékpár világkupa csehországi állomásán Táborban a hatodik helyet szerezte meg.

A cyclocrossban újdonsült Európa-bajnoki ezüstérmes Vas Kata Blanka a világkupában előbb Iowa Cityben a dobogó legalsó fokára, majd Overijseben a pódium tetejére állhatott fel. A terepkerékpáros szezont egyik kedvenc pályáján, a csehországi Táborban folytatta, ahol az előkelő hatodik helyen végzett.

A győzelmet a regnáló világbajnok, és az egy héttel ezelőtti Európa-bajnokság győztese, a holland Lucinda Brand szerezte meg honfitársai, Puck Pieterse és Annemarie Worst előtt. Érdekesség, hogy az első kilenc helyezett közül Vas Kata Blanka az egyetlen nem holland versenyző.

A világkupa összetett pontversenyében Brand vezet Denise Betsema és Puck Pieterse előtt, a magyar bringás a negyedik helyen áll.

Januárhoz képest 8 százalékkal több hirdetést adtak fel a tulajdonosok és ingatlanközvetítők. Az eladó lakások és házak kínálata 146 ezerre bővült. Országrészenként eltérő mértékű az emelkedés.

Várhatón év végére készül el az osztrák főváros egyik legfontosabb kerékpáros útvonala, a holland mintára újjáépítendő út még ausztriai léptékben is minőségi ugrást jelent majd. A bécsi főpályaudvart a belvárossal összekötő kerékpárutat, az Argentinierstraßét évente több mint egymillióan használják.