Újabb dobogós helyezés Vas Kata Blankától

Újabb dobogós helyezés Vas Kata Blankától

Tovább folytatja remeklését Vas Kata Blanka. A Team SD Worx magyar versenyzője egy nappal történelmi világkupa futamgyőzelme után a Koppenbergcrosson a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Egy nappal a Overijse-i világkupaverseny megnyerését követően újabb kerékpárversenyen állt rajthoz Vas Kata Blanka. A 20 éves magyar versenyző ezúttal a szintén Belgiumban megrendezett Koppenbergcross terepkerékpár versenyen indult el, és újabb remek szerepléssel bővítette egyre hosszabb eredménylistáját.

A belgiumi versenyt az amerikai Clara Honsinger nyerte meg a holland Denise Betsema előtt. Vas Kata Blanka az előkelő harmadik helyen végzett. Az Olimpián hegyikerékpárban megszerzett negyedik helyezés, és az országúti világbajnokság mezőnyversenyében elért negyedik hely után a cyclocross világkupában két héttel ezelőtt Iowa Cityben bronzérmet, október utolsó napján Overijseben pedig aranyérmet szerzett. Az éremkollekciója ezúttal egy újabb bronzzal bővült.

Januárhoz képest 8 százalékkal több hirdetést adtak fel a tulajdonosok és ingatlanközvetítők. Az eladó lakások és házak kínálata 146 ezerre bővült. Országrészenként eltérő mértékű az emelkedés.

Várhatón év végére készül el az osztrák főváros egyik legfontosabb kerékpáros útvonala, a holland mintára újjáépítendő út még ausztriai léptékben is minőségi ugrást jelent majd. A bécsi főpályaudvart a belvárossal összekötő kerékpárutat, az Argentinierstraßét évente több mint egymillióan használják.