Tovább bővült a Budapesti Értéktőzsde indexkínálata. A BUX és a BUMIX mellett a középvállalati XTEND, és a közép-európai blue chipeket tartalmazó CETOP részvénykosárral is kereskedhetünk.

A Budapesti értéktőzsde részvényindexe emelkedett a héten. A vezető részvények többsége szintén pluszban zárta a kereskedést.

Mozgalmasan indult az év a Budapesti Értéktőzsdén. A BÉT részvényindexe, a BUX 5,6 százalékos pluszban zárta az év első hónapját. Egy részvény szintlépését és 160 éves jubileumot is ünnepeltek a pesti parketten.

Az előző heti történelmi rekord után gyengülés következett a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX mellett több fontos részvény is csökkenéssel zárta a hetet.

Az idei második kereskedési hetet is emelkedéssel fejezte be a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények többsége szintén sikeres hetet zárt.

Eseménydúsan alakult a 2023-as év a Budapesti Értéktőzsdén. A BÉT részvényindexe, a BUX 38,42 százalékkal erősebben fejezte be a tavalyi évet, mint a tavalyelőttit.

Veszteséges hetet tudhat maga mögött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyenge eredményéhez a vezető részvények többségének visszaesése is hozzájárult.

Az előző heti történelmi csúcsot tovább javítva erősödött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető papírok közül csak a Richter árfolyama esett.

A valaha volt legmagasabb záróértéket produkálta pénteken a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX rekordját a Mol gyengélkedése sem tudta megakasztani.

Az október záróértékéhez viszonyítva jelentős eredményeket mutatott a BUX. A Budapesti Értéktőzsde elsődleges részvénymutatója 57 878,43 ponton fejezte be a hónapot, ami 3,3 százalékos erősödés az előző hónaphoz képest. A november a csengetések terén is aktív volt a pesti parketten.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe gyenge hetet produkált. A pesti börze vezető részvényei mind mínuszban zárták a kereskedést.