Ikonikus járatot indít újra a BKK

Ikonikus járatot indít újra a BKK

Az év második negyedében visszatérnek a jellegzetes piros-fehér szerelvények, április elsején újraindul a fogaskerekű. A téli üzemszünet idején felújított pályán csendesebben és üzembiztosan járnak majd a szerelvények.

Az áprilistól újrainduló fogaskerekű járatának hétköznapi menetrendje nem változik a megszokotthoz képest, azaz kora reggel és késő éjszaka megmarad a tavaly bevezetett és bevált TELEfogas rendszer. Hétvégén napközben 15 percenként járnak majd a szerelvények, de ha a nagyobb forgalom indokolja, akkor a BKK sűríti majd a járatot.

A korábbi évektől eltérően idén nyáron a tervek szerint t��bb alkalommal is közlekedni fog a nyitott nosztalgia szerelvény a Városmajor és Széchenyi-hegy között.

A további részletekről később számol be a BKK.

A tatai Kollár Zsuzsanna egyetlen magyar nőként futhatott az olimpiai lánggal a párizsi ötkarikás játékok előtt. Az év egyik legfontosabb sporteseménye július 26-án kezdődik a francia fővárosban.

A spanyol labdarúgó válogatott története során negyedszer is Európa-bajnok lett, miután a berlini döntőben 2-1 arányban felülmúlta Anglia legjobbjait. Az Eb-n minden meccsét megnyerő Spanyolország megérdemelten múlta felül a sorozatban második döntőjét is elbukó angol csapatot.