Idén is lesz Mikulásbusz a fővárosban

Idén is lesz Mikulásbusz a fővárosban

Idén decemberben ismét ünnepi arculattal közlekedik a BKV egyik autóbusza Budapesten. A Mikulás-díszbe öltözött járművön a mindennapi közlekedés közben is az ünnepekre hangolódhatnak az utasok.

A BKV idén is igyekszik hozzájárulni az utasok ünnepi hangulatához. Már közlekedik a feldíszített Adventi villamos, a kisföldalatti megállóiban pedig egészen Karácsonyig advent időszakához kapcsolódó versekkel teszik meghitté az utazást.

A Mikulásbusszal december 3-án, 4-én, 10-én, 11-én, 17-én és 18-án a 107-es viszonylaton, Mikulás napján, december 6-án pedig a 95-ös vonalon találkozhatnak az szerencsés közlekedők.

A Mikulásbusz normál díjszabással vehető igénybe.

A tatai Kollár Zsuzsanna egyetlen magyar nőként futhatott az olimpiai lánggal a párizsi ötkarikás játékok előtt. Az év egyik legfontosabb sporteseménye július 26-án kezdődik a francia fővárosban.

A spanyol labdarúgó válogatott története során negyedszer is Európa-bajnok lett, miután a berlini döntőben 2-1 arányban felülmúlta Anglia legjobbjait. Az Eb-n minden meccsét megnyerő Spanyolország megérdemelten múlta felül a sorozatban második döntőjét is elbukó angol csapatot.