Újítást jelentett be a BKK: áprilistól módosul az ügyfélközpontok rendszere

Újítást jelentett be a BKK: áprilistól módosul az ügyfélközpontok rendszere

A BKK speciális ügyekben ezentúl a könnyebben megközelíthető Deák Ferenc téri és a Kelenföld ügyfélközpontban fogadja partnereit és egyéni ügyfeleit.

Nagy változáson mennek keresztül a Budapesti Közlekedési Központ ügyfélközpontjai. Április elsejétől a BKK Rumbach Sebestyén utcában található ügyfélszolgálata már nem fogad ügyfeleket, feladatait részben a helyszíntől alig 150 méterre található, a társaság ügyfelei által egyébként is gyakrabban használt Deák Ferenc téri metróállomás aluljáró szintjén található ügyfélközpont veszi át.

A közútkezeléssel kapcsolatos ügyeket április 3-tól kezdődően új helyszínen, az autóval is jobban megközelíthető Kelenföld ügyfélközpontban lehet intézni, munkanapokon 9:00 és 17:00 között. Ugyanezen a helyszínen lesz lehetőség a megadott nyitvatartás szerint a BKK-automatákkal kapcsolatos készpénzes visszatérítések átvételére, valamint meghatározott díjtermékek, illetve BKK-utalványok átvételére.

A BKK Ügyfélközpontok elérhetősége, valamint az elérhető szolgáltatásokra vonatkozó információ a közlekedési vállalat honlapján tekinthető meg.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.