Nőnap alkalmából nőket toboroz a BKV

Március 8-án nőnapi reggelire várja a hölgyeket a közlekedési vállalat, hogy kolléganőivel kávézva, beszélgetve ismerkedjenek meg a BKV-val, mint potenciális munkahellyel.

A BKV autó-, és trolibuszvezetői, metró-, és villamosvezetői között több száz nő található, az adminisztrációban pedig még több hölgy dolgozik. Munkájukat vállalásuktól függően teljes- vagy részmunkaidőben teljesítik. Jól érzik magukat munkahelyükön, hiszen régi hagyomány Társaságunknál, hogy sokszor egész családok, férj-feleség, esetleg a gyermek is BKV-s. Sőt, sok esetben itt, a cégnél ismerkedtek meg a házaspárok – ismertette közleményében a BKV.

Hozzátették, hogy a nőnap remek alkalom arra, hogy bemutassák, a cég nem csupán családbarát, hanem nőbarát munkahelynek is tartja magát.

Emiatt március 8-én várják a munkakereső hölgyeket egy ismerkedéssel egybekötött reggelire, ahol bemutatják nekik, milyen egy BKV-s autóbuszgarázs mindennapi élete, és választ kaphatnak többek között arra is, hogy érzi magát egy női alkalmazott a BKV-nál.

A közlekedési vállalat rendhagyó eseményére ingyenesen lehet regisztrálni.

Januárhoz képest 8 százalékkal több hirdetést adtak fel a tulajdonosok és ingatlanközvetítők. Az eladó lakások és házak kínálata 146 ezerre bővült. Országrészenként eltérő mértékű az emelkedés.

Várhatón év végére készül el az osztrák főváros egyik legfontosabb kerékpáros útvonala, a holland mintára újjáépítendő út még ausztriai léptékben is minőségi ugrást jelent majd. A bécsi főpályaudvart a belvárossal összekötő kerékpárutat, az Argentinierstraßét évente több mint egymillióan használják.