Új funkciókkal bővült a BudapestGO

Új funkciókkal bővült a BudapestGO

Újabb kényelmi funkciókkal frissült a Budapesti Közlekedési Központ applikációja, a BudapestGO. A már több mint másfél millió felhasználóval rendelkező alkalmazással az ügyfelek még pontosabban tervezhetik meg utazásaikat és a fejlesztéseknek köszönhetően gyorsabban használhatják.

A Budapesti Közlekedési Központ, ahogy ígérte, folyamatosan fejleszti a februárban debütált alkalmazását, a BudapestGO-t. Az ügyfelek visszajelzései alapján október első napjaiban több újdonság is bekerült a BKK népszerű applikációjába.

Egy nemzetközi szinten is egyedi, új funkcióval bővült a BudapestGO, amely „Járműről tervezek��� elnevezéssel szerepel az applikációban. Ezentúl már menet közben, kényelmesen – akár egy váratlan torlódás közben is – új útvonalat lehet tervezni. Ennek köszönhetően az ügyfél valós, percre pontos adatot kap az érkezésre vonatkozóan, mert az alkalmazás a járművön való tartózkodást is figyelembe veszi az útiterv megadásakor. Így például nem irányít el gyalog a következő megállóig vagy nem akar felszállítani a következő járatra. Az új funkcióról ebben a videóban tudhat meg további részleteket.

A BudapestGO-val ezentúl a járműtípusokat is szűrni lehet, az ügyfelek válaszhatnak földalatti, földfelszíni vagy kötöttpályás járatok közül. Ez a funkció segíthet a nehezebben mozgó vagy kerekesszékkel közlekedő ügyfeleknek, hogy számukra ideálisabb, akadálymentes útvonalakat tervezzenek, emellett például a kisgyermekes családoknak vagy turistáknak lehetőségük lesz a felszín feletti járatokkal kalkulálni.

Az alkalmazás megnyitása gyorsabb lett, az eddigihez képest telefontípustól függően 1-3 másodperccel rövidebb betöltést biztosít a felhasználóknak. Ennek köszönhetően az utasok kevesebb idő alatt tervezhetik meg utazásaikat, vásárolhatnak jegyet vagy bérletet, és hamarabb tudják felmutatni digitális termékeiket.

A februárban indult applikáció kényelmi funkciói miatt rövid idő alatt népszerű lett az ügyfelek körében: az alkalmazás az utazástervezés mellett egyszerű és gyors megoldást nyújt a jegy- és bérletvásárlásban is. Az ügyfelek visszajelzései alapján a widget az egyik legkedveltebb kényelmi funkció, amellyel egy mozdulattal a telefon képernyőjére helyezhető a jegy vagy a bérlet, így azonnal kéznél van. Az automatikus bérlethosszabbítási lehetőségnek köszönhetően mindig lesz érvényes bérlete az utasnak, nem kell észben tartani a lejárat dátumát.

Januárhoz képest 8 százalékkal több hirdetést adtak fel a tulajdonosok és ingatlanközvetítők. Az eladó lakások és házak kínálata 146 ezerre bővült. Országrészenként eltérő mértékű az emelkedés.

Várhatón év végére készül el az osztrák főváros egyik legfontosabb kerékpáros útvonala, a holland mintára újjáépítendő út még ausztriai léptékben is minőségi ugrást jelent majd. A bécsi főpályaudvart a belvárossal összekötő kerékpárutat, az Argentinierstraßét évente több mint egymillióan használják.