Újabb értékes negyedik helyet szerzett Buzsáki Virág a tengerentúlon

Újabb értékes negyedik helyet szerzett Buzsáki Virág a tengerentúlon

A kanadai cross country világkupa-versenyen megismételte egy héttel ezelőtti eredményét a hegyikerékpár magyar bajnoka, Buzsáki Virág. A hétvégén egy romániai MTB versenyen Schmidel Regina fontos győzelmet aratott.

Ismét nagyszerű eredményt ért el az UCI Hegyikerékpár Világkupában Buzsáki Virág. A Strüby-Bixs Team 22 éves versenyzője Kanadában, a Mont-Sainte-Anne hegynél megrendezett versenyen a negyedik helyen ért célba az U23-as versenyben, ezzel újabb értékes világkupa-pontokat gyűjtött.

Virág jó formában van, két hete Csömörön megszerezte a magyar bajnoki trikót, egy héttel ezelőtt pedig az Egyesült Államokban, a nyugat-virginiai Snowshoeban megrendezett világkupa-versenyen végzett negyedik helyen az U23-as mezőnyben.

A győzelmet, akár csak egy hete, a svájci Noelle Buri kaparintotta meg. A 19 fős mezőny másik magyar bringása, Bokros Csenge Anna a 11. pozícióban zárta a viadalt.

A nők elit versenyében a szám olimpiai bajnoka, a svájci Jolanda Neff diadalmaskodott, a férfiaknál pedig a francia Titouan Carod győzőtt. Utóbbi versenyben Palumby Zsombor 58 induló közül a 41. helyen zárt.

Hirdetés

Átvenné a Budapesten bezáró posták többségét a világ egyik legnagyobb független postai és üzleti szolgáltatási hálózata. A Mail Boxes Etc. szerint ez jó lehetőség lehet mindkét vállalat számára a piaci pozíciójuk erősítésére, miközben az érintett hivatalok közszolgálati státusza továbbra is biztosított lenne.

Magyarországon évente 8-10 ezer embert diagnosztizálnak tüdőrákkal. A tüdődaganatoknál az egyik fő kezelési lehetőséget a kemoterápia jelenti, azonban eddig nem volt arra módszer, hogy megállapítsák, az egyes betegeknek melyik szer a leghatékonyabb. Mostanáig.

Az utasok visszatérésével párhuzamosan fokozatosan bővül a Budapest Airport hosszú távú járathálózata is; Dél-Korea nemzeti légitársasága, a Korean Air a téli menetrendben heti két közvetlen járatot indít Budapest és Szöul között.