Hosszabbított a főszponzor Vas Kata Blanka csapatával

Hosszabbított a főszponzor Vas Kata Blanka csapatával

További két évig biztosan támogatja a kerékpársportot az SD Worx bérszámfejtési- és HR-szolgáltató vállalat.

Eddig sikeres évet tudhat maga mögött a Team SD Worx kerékpárcsapata. Januárban a csapat magyar tehetsége, Vas Kata Blanka hozta a szép eredményeket cyclocrossban, tavasszal pedig országúton gyűjtött a csapat 15 dobogós helyezést, kötrük 5 győzelmet – ebben az időszakban a belga Lotte Kopecky és a holland Demi Vollering voltak a csapat vezérei.

A héten újabb remek hírt kapott az UCI ranglistáját jelenleg vezető női csapat. A vezető európai bérszámfejtő- és HR-szolgáltató, a névadó szponzor SD Worx 2026 végéig meghosszabbította eredetileg 2024 végén lejáró szerződését a gárdával.

Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megőrizzük a Team SD Worx vezető pozícióját. A szponzorációnk meghosszabbításával egyúttal szeretnénk elősegíteni a női kerékpársport további fejlődését is – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Kobe Verdonck vezérigazgató.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.