Hosszabbított a főszponzor Vas Kata Blanka csapatával

Hosszabbított a főszponzor Vas Kata Blanka csapatával

További két évig biztosan támogatja a kerékpársportot az SD Worx bérszámfejtési- és HR-szolgáltató vállalat.

Eddig sikeres évet tudhat maga mögött a Team SD Worx kerékpárcsapata. Januárban a csapat magyar tehetsége, Vas Kata Blanka hozta a szép eredményeket cyclocrossban, tavasszal pedig országúton gyűjtött a csapat 15 dobogós helyezést, kötrük 5 győzelmet – ebben az időszakban a belga Lotte Kopecky és a holland Demi Vollering voltak a csapat vezérei.

A héten újabb remek hírt kapott az UCI ranglistáját jelenleg vezető női csapat. A vezető európai bérszámfejtő- és HR-szolgáltató, a névadó szponzor SD Worx 2026 végéig meghosszabbította eredetileg 2024 végén lejáró szerződését a gárdával.

Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megőrizzük a Team SD Worx vezető pozícióját. A szponzorációnk meghosszabbításával egyúttal szeretnénk elősegíteni a női kerékpársport további fejlődését is – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Kobe Verdonck vezérigazgató.

Majdnem négy éves, felújítás miatti szünet után, december 6-án újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt Bécs helytörténeti múzeuma, a Wien Museum. Az inklúzió és akadálymentesség jegyében újragondolt és felújított kiállítóhely állandó tárlatát ingyen nézhetik meg az érdeklődők.

A Budapesti Közművek keretében működő FKF Köztisztasági Divízió december elején további összesen 150 darab utcai hulladékgyűjtőt helyezett ki a főváros 23 kerületében. A kukák az ünnepek után is az érintett közterületeken maradnak.

November utolsó szombatján különleges fogadtatásban volt részük a Keleti pályaudvarra érkezőknek, a MÁV ugyanis felvonultatta a 75 éve működő Utasellátó eddigi történetének valamennyi étkező- és büfékocsiját. Az érdeklődők bejárhatták és lefotózhatták a járműveket, és vásárolhatta is az étlapokról.