Hosszabbított a főszponzor Vas Kata Blanka csapatával

Hosszabbított a főszponzor Vas Kata Blanka csapatával

További két évig biztosan támogatja a kerékpársportot az SD Worx bérszámfejtési- és HR-szolgáltató vállalat.

Eddig sikeres évet tudhat maga mögött a Team SD Worx kerékpárcsapata. Januárban a csapat magyar tehetsége, Vas Kata Blanka hozta a szép eredményeket cyclocrossban, tavasszal pedig országúton gyűjtött a csapat 15 dobogós helyezést, kötrük 5 győzelmet – ebben az időszakban a belga Lotte Kopecky és a holland Demi Vollering voltak a csapat vezérei.

A héten újabb remek hírt kapott az UCI ranglistáját jelenleg vezető női csapat. A vezető európai bérszámfejtő- és HR-szolgáltató, a névadó szponzor SD Worx 2026 végéig meghosszabbította eredetileg 2024 végén lejáró szerződését a gárdával.

Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megőrizzük a Team SD Worx vezető pozícióját. A szponzorációnk meghosszabbításával egyúttal szeretnénk elősegíteni a női kerékpársport további fejlődését is – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Kobe Verdonck vezérigazgató.

Már több mint egymillióan látták a „The Mystery of Banksy – A Genius Mind” című vándorkiállítást, amely 2021-ben indult világ körüli turnéra Münchenből és most Bécsben is látogatható. A tárlat a híres brit graffitiművész munkásságát mutatja be.

A Soroksári úton épülő City Pearl beruházás részeként eredeti formájában építették újjá a Közvágóhíd terület egykori Fogadóépületét. Az ingatlant szigorú műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően, korhűen módon állították helyre.