Forgalomkorlátozások jönnek az M3 metróvonal felújítása miatt

Forgalomkorlátozások jönnek az M3 metróvonal felújítása miatt

Útszűkületekre, időszakos sávlezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani 2022. április 11. - május 13. között több ütemben.

A forgalomkorlátozásokkal járó munkavégzések során a felszíni autóbuszos pótlás biztosításához szükséges infrastruktúra kiép��tése történik, az M3 metrófelújítás utolsó szakaszához kapcsolódóan. A Kálvin tér, Corvin-negyed, Semmelweis Klinikák állomások májusi forgalomba helyezése után a metrópótlás a Göncz Árpád városközpont – Kálvin tér útvonalra helyeződik át.

Első ütemben 2022. április 11 – 14. között:

  • A Váci út - Petneházy utca kereszteződésének környezetében sávszűkítés és sebességkorlátozás lesz érvényben.
  • A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél egy rövid szakaszon megszűnik a szélső egyenesen haladó sáv forgalma.
  • A közlekedést előjelző táblák segítik. A forgalmi rend változásokról folyamatosan friss információkat közlünk.

A közlekedési vállalat azt kéri, hogy mindenki fokozottan figyeljen az érintett szakaszon történő közlekedés során, és kísérje figyelemmel a tájékoztatást!

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.