A kerékpársport nagyágyúja lehet Vas Kata Blanka

A kerékpársport nagyágyúja lehet Vas Kata Blanka

A Team SD Worx sportigazgatója, Lars Boom értékelte a csapatnál eltöltött első évét, melynek során külön kiemelte a három szakágban is remekelő magyar versenyzőjét.

A Team SD Worx női kerékpárcsapata hétfőn közzétett videójában a csapat sportigazgatója értékelte a klub szempontjából sikeres 2021-es évet. (A cyclocross szezon 2022 januárjában zárult.) Lars Boom elmondta, hogy az új szerepköre számos kihívással járt a világ egyik legjobb női csapatánál. Mivel ő is, és a csapat is mindig győzni akar, így egész évben keményen kellett dolgozni, hogy az ambíciózus célokat megvalósíthassák.

A holland szakember külön kiemelte a csapat magyar versenyzőjét is.

Vas Kata Blanka lehet a női kerékpársport következő nagyágyúja

– mondta róla a sportigazgató. Hozzátette, hogy ha megnézzük, mire képes a kerékpáron, hogyan versenyez, és mellé tesszük a tavalyi eredménylistát, akkor láthatjuk, hogy nagyszerűen teljesített.

A 20 éves magyar tehetséget kiemelten kezeli a csapat, és egy jó versenyprogramot igyekeztek összeállítani neki az idei szezonra is, hogy továbbra is szép sikereket érhessen el.

Ugyanakkor arra is figyelni kell, hogy friss maradjon, hiszen még mindig egy fiatal kerékpárosnak számít – zárta a gondolatmenetet Lars Boom.

Az adventi hétvégéken ismét találkozhatunk a BKV különleges UV nosztalgia villamosával. Ezúttal azonban nem a megszokott fényruháját ölti magára, hanem adventi hangulatú belső díszítése teremt ünnepi hangulatot a szerelvényen.

Vadonjatúj étlappal, helyi alapanyagokra építő ételkülönlegességekkel, komplex bisztrókínálattal és csúcspörkölők csúcskávéival várja vendégeit a szarvasi Újváros Bisztró. A tulajdonos testvérpár minden követ megmozgatott, hogy vendégeik a lehető legjobb szájízzel távozzanak.