A zeneiparral kacérkodik a magyar kriptovaluta

A zeneiparral kacérkodik a magyar kriptovaluta

Magyarország első számú mémcoinja a Hungarian Vizsla Inu, saját komplett zenei albummal készül a kriptovaluták népszerűsítsének céljából.

Saját komplett zenei alvummal készül Magyarország első számú mémcoinja, a Hungarian Vizsla Inu. Az első dal szövegében a vizsla, mint hungarikum magyar vadászkutya és annak hűsége áll a középpontban. Az új demo már felkerült a digitális pénz közösségi média platformjaira.

A dalokat olyan személyek készítik, akik ismerősek lehetnek a magyar zenei világból. Ilyen például a Voice szimpadán fellépő Torzsa Gabriella, vagy a több nagyobb zenekarral együtt dolgozó és Dukai Reginával is közös számot kiadó magyar származású Johnny K. Palmer.

A legelső és legismertebb kriptopénz, a bitcoin óta már számos digitális valuta terjedt el a világon. Nemzetközileg most éppen a kutyás kriptovaluták a divatosak, ezt lovagolta meg a Hungarian Vizsla Inu is. A baráti társaság által alapított virtuális magyar pénz szorzója szerencsés esetben sokszorosa is lehet a mostani árfolyamnak – állítja az egyik alapító.

Mém kriptovalutaként fontos számunkra, hogy naprakészek és divatosak maradjunk. Így amellett, hogy adakozunk, szeretnénk élményt is adni azoknak akik velünk tartanak a hosszú úton – nyilatkozta a zenei karrier kapcsán Kádár Dániel, a HVI menedzsere.

A HVI-t a HotBit nevű nemzetközi tőzsdén is jegyzik és Magyarországon egyre több helyen fogadják el fizető eszközként. Az induláskor kibocsátott tíztrillió token egytizedét elkülönítették, és ebből fedezik a jótékonysági projekteket. Ahogy a token értéke növekszik, nő a jótékonysági célokra fordítható keret is.

Már több mint egymillióan látták a „The Mystery of Banksy – A Genius Mind” című vándorkiállítást, amely 2021-ben indult világ körüli turnéra Münchenből és most Bécsben is látogatható. A tárlat a híres brit graffitiművész munkásságát mutatja be.

A Soroksári úton épülő City Pearl beruházás részeként eredeti formájában építették újjá a Közvágóhíd terület egykori Fogadóépületét. Az ingatlant szigorú műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően, korhűen módon állították helyre.