A budapesti villamoson is átélhetjük az Európa-bajnokság hangulatát

A budapesti villamoson is átélhetjük az Európa-bajnokság hangulatát

Különleges élményben lehet része annak, aki a labdarúgó-Európa-bajnokság idején választja a közösségi közlekedést. A magyar válogatott mérkőzéseinek napján a belvárosi járatok gondoskodnak a szurkolói légkör megteremtéséről, de az Eb végéig a Volkswagen szurkolói villamosával is találkozhatnak a közlekedők.

A labdarúgó Európa-bajnokság kezdetével útra kelt a Volkswagen szurkolói díszbe öltöztetett villamosa, amellyel a 4-es és a 6-os villamosvonalon találkozhatnak a közösségi közlekedés résztvevői. A BKV Zrt. feldíszített villamosán július 11-ig, a futballbajnokság végéig lehet utazni. A 2040-es számú Combino nem csak kívülről különleges, az utazást Méhes Gábor sportkommentátor egyedi hangbemondása színesíti a járműfedélzeten.

A magyar mérkőzések napjain Faragó Richard sportkommentátor üzenetei hallhatók a belvárosi járatokon. A Budapesti Közlekedési Központ emellett járműfeliratokkal, közterületi futár-kijelző feliratokkal valamint hangosbemondással kívánja tovább fokozni az Eb izgalmait.

Így díszítették fel a szurkolói villamost.

Fotó: Volkswagen

Az Eb hivatalos mobilitási partnereként a Volkswagen azoknak is segíti a fővároson belüli mozgását, akik a barátaikkal együtt a budapesti Szurkolói Zónán belül, a hatalmas kijelző előtt szeretnék élvezni a meccseket. Számukra az Erzsébet/Deák téren, a Kempinski Hotel Corvinus-nál most díjmentesen igénybe vehető tisztán elektromos ID.3 meccsjáratok egyikét ajánlják, melyek az indulás helyszínén könnyedén lefoglalhatóak és minden esetben a Hősök teréig szállítják az utasokat.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.