Különleges koncerttel készül a magyar közönségnek Lindsey Stirling

Különleges koncerttel készül a magyar közönségnek Lindsey Stirling

Lindsey Stirling október 11-én koncerted ad Budapesten, az MVM Dome-ban. A világhírű hegedűművész legújabb, Duality című lemezének turnéján látogat el újra Magyarországra.

Ismét Magyarországra látogat, és október 11-én Budapesten, az MVM Dome-ban ad koncertet Lindsey Stirling. A világhírű hegedűművész legújabb projektjét, a Duality-t mutatja be. Az este különleges vendége NYA lesz, aki szintén izgalmas előadással készül. A kritikusok szerint a Duality egy lenyűgöző zenei utazás, amely a belső erő, a bölcsesség és az identitás folyamatos átalakulását tárja a közönség elé. A koncerten Lindsey Stirling bemutatja legújabb kislemezeit, köztük az Eye of the Untold Her, az Inner Gold és az Evil Twin című dalokat is.

Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek! Túl rég volt már, hogy utoljára Budapesten jártam, és alig várom, hogy megmutassam, mennyit fejlődtem előadóként. Biztos vagyok benne, hogy még az is, aki soha nem hallotta a zenémet, remekül fog szórakozni a koncerten. Alig várom, hogy megoszthassam veletek ezt az élményt! Emlékszem, amikor először sétáltam végig Budapest utcáin, lenyűgözött az építészet. Az épületek és hidak hatalmas kontrasztot képeznek az Egyesült Államokhoz képest. Van valami megmagyarázhatatlan varázsa Budapestnek – nyilatkozta a koncert kapcsán a hegedűművész.

Lindsey Stirling koncertje nemcsak zenei élmény lesz, hanem egy érzelmi utazás is, amelyben három felvonásos történetként vezeti végig a közönséget. Az érzelmi ív kialakítása különösen fontos számomra. Szeretném, ha a közönség gördülékenyen élné át a különböző érzelmeket, amelyek összekötik a dalokat. Hiszem, hogy a koncert mélyen meg fogja érinteni a közönséget, és mindenki maradandó élménnyel fog távozni – emelte ki.

A jövő pénteki koncertre jegyek még kaphatók az Eventim felületén keresztül.

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, amelynek mottója a Földünk védelme. Céljuk az, hogy minden általunk megrendezett koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználásból kiszámítsák az események ökológiai lábnyomát. Ennek ismeretében pedig annyi fát ültetnek Magyarországon, amennyi képes ellensúlyozni a rendezvény miatt keletkezett ökológiai lábnyomot.

A GKI Gazdaságkutató felmérése szerint szeptemberben az üzleti szféra és a fogyasztók kilátásai is csupán nagyon enyhén romlottak augusztushoz képest. A Századvég a lakosság esetében már javuló tendenciát mér, de náluk is negatív tartományban tanyázik a mutató.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe folytatta az előző hónapokban látott növekedést. A BUX 73 896,18 ponton zárta a szeptembert, ami 1,4 százalékkal magasabb, mint augusztusban. A BÉT többi részvénymutatója is pluszban zárt.