Már az ingatlanhirdetéseket is a mesterséges intelligencia írja

Már az ingatlanhirdetéseket is a mesterséges intelligencia írja

Az ingatlanpiacon dolgozóknak a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is meg kell birkózniuk. Nem véletlen, hogy van már olyan magyarországi ingatlanos hálózat, ahol mesterséges intelligencia generálja a hirdetési szövegeket.

A mesterséges intelligencia alkalmazása az ingatlanirodákban forradalmi változásokat hoz a piacra. Korábban az ingatlanértékesítőknek órákat kellett eltölteniük a hirdetések megfogalmazásával és optimalizálásával, azonban ezen a a területen a technológia hatékonyan tudja támogatni az emberek munkáját. Az MI ugyan nem helyettesíti az emberi kreativitást és tapasztalatot, hanem inkább kiegészíti azokat.

A hazai ingatlanirodák számára a mesterséges intelligencia használata számos új lehetőséget is kínál. A fejlesztést bevezető hálózat díjmentes értékesítői profilt biztosít azoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a szakmában és kihasználni az MI által generált hirdetések előnyeit.

Mostantól az MI által generált hirdetési szövegek automatikusan készülnek, az értékesítő által megadott paraméterek és az ingatlan adatai alapján. Ez az új megoldás rengeteg időt spórol nekünk. Az ügynökök mostantól a hirdetések szövegére fordított idő helyett a legfontosabb feladatokra összpontosíthatnak, mint például az ügyfelekkel való kapcsolattartás, az ingatlanok megtekintése és a tárgyalások lebonyolítása – nyilatkozta Barna József, a Városi Ingatlaniroda – VING hálózatának vezetője.

A folyamatosan változó ingatlanpiac esetében a technológiai újítás komoly előrelépést jelent a szektorban. Az eddigi tapasztalatok alapján ingatlanirodák hatékonyabbá válnak, és az értékesítési folyamat gördülékenyebbé válik.

Új albummal jelentkezett a tunéziai származású progresszív metal zenekar, a Myrath. A március 8-án megjelent Karma a műfajon belül is új szintre emeli a Myrathra jellemző egyedi zenei világot.

Március első szombatján esős idő várta a negyedik alkalommal megrendezett KEK Run résztvevőit. A 15. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája keretében Budapesten megszervezett nyílt futóversenyen a csapadékos és hűvös idő ellenére is több százan mérték össze erejüket egymással, és saját magukkal. Élménybeszámoló következik.

Bár kedden rekordot döntött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX végül veszteséggel fejezte be a nemzeti ünnep miatt rövidebb kereskedési hetet.