Már az ingatlanhirdetéseket is a mesterséges intelligencia írja

Már az ingatlanhirdetéseket is a mesterséges intelligencia írja

Az ingatlanpiacon dolgozóknak a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is meg kell birkózniuk. Nem véletlen, hogy van már olyan magyarországi ingatlanos hálózat, ahol mesterséges intelligencia generálja a hirdetési szövegeket.

A mesterséges intelligencia alkalmazása az ingatlanirodákban forradalmi változásokat hoz a piacra. Korábban az ingatlanértékesítőknek órákat kellett eltölteniük a hirdetések megfogalmazásával és optimalizálásával, azonban ezen a a területen a technológia hatékonyan tudja támogatni az emberek munkáját. Az MI ugyan nem helyettesíti az emberi kreativitást és tapasztalatot, hanem inkább kiegészíti azokat.

A hazai ingatlanirodák számára a mesterséges intelligencia használata számos új lehetőséget is kínál. A fejlesztést bevezető hálózat díjmentes értékesítői profilt biztosít azoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a szakmában és kihasználni az MI által generált hirdetések előnyeit.

Mostantól az MI által generált hirdetési szövegek automatikusan készülnek, az értékesítő által megadott paraméterek és az ingatlan adatai alapján. Ez az új megoldás rengeteg időt spórol nekünk. Az ügynökök mostantól a hirdetések szövegére fordított idő helyett a legfontosabb feladatokra összpontosíthatnak, mint például az ügyfelekkel való kapcsolattartás, az ingatlanok megtekintése és a tárgyalások lebonyolítása – nyilatkozta Barna József, a Városi Ingatlaniroda – VING hálózatának vezetője.

A folyamatosan változó ingatlanpiac esetében a technológiai újítás komoly előrelépést jelent a szektorban. Az eddigi tapasztalatok alapján ingatlanirodák hatékonyabbá válnak, és az értékesítési folyamat gördülékenyebbé válik.

November óta működik az osztrák fővárosban Ausztria egyik legmodernebb rehabilitációs központja. A centrumban a világ húsz legjobb robotizált terápiás eszköze segíti az agyvérzésen átesettek, sclerosis multiplexes betegek és traumás gerincsérültek mozgásszervi rehabilitációját, jelentősen növelve a fizioterápia hatékonyságát.

A görög Olympiakosz elleni Konferencia-liga playoff jelentette a végállomás a Ferencváros labdarúgócsapata számára, miután az athéni meccs utána a Groupama Arénában rendezett visszavágón is 1-0-ás vereséget szenvedett.