Hétfőtől lezárják a Széchenyi rakpart északi szakaszát

Hétfőtől lezárják a Széchenyi rakpart északi szakaszát

Folytatja a város egyik elöregedett ivóvíz-főnyomócsövének cseréjét a Fővárosi Vízművek. Az újabb szakasz munkái április 25-én, hétfőn kezdődnek a Széchenyi rakparton, ezért a Balaton utca és a Markó utca között (az Olimpia park előtt) elzárják az utat a gépjárműforgalom elől.

Újabb üteméhez ért a Margit híd és az Erzsébet híd között húzódó, 1200 milliméter átmérőjű főnyomóvezeték cseréje, amelyet a Fővárosi Vízművek saját forrásból végez.

A Margit hídtól délre, a Széchenyi rakparton április 25-én, hétfőn kezdődnek, és előreláthatólag 2022. negyedik negyedévében fejeződnek be a felújítási munkák.

Ez alatt az idő alatt a Balaton utca és Markó utca közötti teljes útszakaszt elzárj��k a gépjárműforgalom elől. Az ezt követő ütemben, az Erzsébet hídi csomópontnál várhatóan idén nyáron kezdődik a csőcsere.

Forrás: BKK

A tatai Kollár Zsuzsanna egyetlen magyar nőként futhatott az olimpiai lánggal a párizsi ötkarikás játékok előtt. Az év egyik legfontosabb sporteseménye július 26-án kezdődik a francia fővárosban.

A spanyol labdarúgó válogatott története során negyedszer is Európa-bajnok lett, miután a berlini döntőben 2-1 arányban felülmúlta Anglia legjobbjait. Az Eb-n minden meccsét megnyerő Spanyolország megérdemelten múlta felül a sorozatban második döntőjét is elbukó angol csapatot.