Győr-Moson-Sopron megye TOP100 vállalata

Győr-Moson-Sopron megye TOP100 vállalata

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is elkészült Győr-Moson-Sopron megye Top 100 magazinja, amely a megye gazdasági helyzetét és 100 legnagyobb cégét mutatja meg. A kiadvány sajtótájékoztatójára 2019. december 13-án pénteken került sor.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatósága valamint a Kisalföld Kiadó együttműködésében elkészült magazin bemutatóján elhangzott, hogy hazánk egyik legfejlettebb, és gazdasági szempontból is egyik legerősebb megyéjéről van szó, amit az is jól példáz, hogy a TOP 100 cég közé bekerüléshez, és a listán maradáshoz a cégek többségének számottevő növekedésre volt szüksége. Az élmezőny évek óta stabil, nem meglepő módon a lista elején ezúttal is az Audi végzett. A kiadvány bárki számára elérhető online is. Aki szeretné böngészni a cégeket, ezen a linken megteheti.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.