Partneri megállapodást kötött a Grantis és a Concorde

Partneri megállapodást kötött a Grantis és a Concorde

Az együttműködésnek köszönhetően a Grantis közvetítőin keresztül is elérhetővé válnak a Concorde szolgáltatásai a magán- és vállalati befektetőknek egyaránt.

A Grantis már meglévő és új ügyfelei a megtakarítások széles választéka mellett immár a Concorde vagyonkezelési és személyes befektetési tanácsadási szolgáltatását is elérhetik. A közelmúltban megkötött együttműködéssel a Grantis közvetítőin keresztül is elérhetővé válnak a Concorde szolgáltatásai a magán- és vállalati befektetőknek – derült ki a vállalat közleményéből.

A Concorde 3 évtizedes és kiemelkedő szakértelmével segítjük ügyfeleinket, hogy a felépített vagyonuk hosszú távon is megőrizze értékét. Legyen szó hozzánk forduló magyar vállalkozásról, ami keresi az értéktartó lehetőségeket a folyószámlán heverő tartalékainak, vagy magánbefektetőkről, akik a legjobb helyet szeretnék megtalálni például a lejáró állampapírokkal felszabaduló tőkéjüknek. A Concorde vagyonkezelési és tanácsadó kollégái által nyújtott megoldásai azoknak az ügyfeleinknek is kiemelkedő előnyt jelent majd, akiknek az elkövetkezendő években jár le a nyugdíj-előtakarékossági szerződésük, és tovább védenék az összegyűlt nyugdíjvagyon értékét. Nemcsak az értékrendünk közös, de a teendők is abban az országban, ahol a lakosság mindössze 6,7 százaléka rendelkezik a hosszú távú pénzügyi vagyonteremtés olyan eszközeivel, mint amilyen egy részvény vagy befektetési alap jegye – részletezte Sebestyén András, a Grantis Hungary Zrt. alapító vezérigazgatója. 

A Grantis Hungary Zrt. országszerte csaknem 100 magasan képzett közvetítővel támogatja lakossági és vállalati ügyfeleit és a hozzá forduló érdeklődőket a tudatos pénzügyi döntések meghozatalában az öngondoskodási megoldások, élet- és vagyonbiztosítások, hiteltermékek és vagyonkezelési szolgáltatások, illetve pénzügyi edukáció terén.

A Concorde csoport a full-service befektetési szolgáltatói modell évtizedek óta sikeres magyarországi megvalósítójaként privátbanki és intézményi ügyfelek széles skálájának nyújt nemzetközi színvonalú szolgáltatásokat. A vállalatra bízott ügyfélvagyon 2023-ban átlépte az 1000 milliárd forintot, a növekedés dinamikája töretlen.

A spanyol labdarúgó válogatott története során negyedszer is Európa-bajnok lett, miután a berlini döntőben 2-1 arányban felülmúlta Anglia legjobbjait. Az Eb-n minden meccsét megnyerő Spanyolország megérdemelten múlta felül a sorozatban második döntőjét is elbukó angol csapatot.