Bővíti különjárat-kínálatát a labdarúgó Eb magyar meccseire a Wizz Air

Bővíti különjárat-kínálatát a labdarúgó Eb magyar meccseire a Wizz Air

A Wizz Air bejelentette, hogy további járatokat indít a magyar labdarúgó válogatott szurkolói számára a Németországban rendezendő Európa-bajnokság Kölnben megrendezett mérkőzésére. A légitársaság a június 15-én Budapestről Kölnbe tartó különjáratának népszerűsége miatt döntött így.

A Wizz Air fapados légitársasága bejelentette, hogy a korábban meghirdetetteken felül további járatokat indít a magyar labdarúgó válogatott Kölnben megrendezendő Európa-bajnoki meccsére. A június 15-én Budapestről Kölnbe tartó különjáratának népszerűsége miatt a rajongóknak újabb járatokat tett elérhetővé a Wizz Air. A szurkolók ezen kívül Albániából, Ausztriából, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Romániából és Szerbiából is közvetlenül utazhatnak a légitársaság különjárataival az év egyik legjobban várt sporteseményére.

A légitársaság június 15-én és június 19-én tartandó mérkőzésekre Budapestről és Debrecenből is indít járatokat. Azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a nemzeti csapatnak valamelyik meccsen, a Wizz Air weboldalán, illetve a légitársaság mobilapplikációján keresztül vásárolhatják meg jegyüket.

Örülünk, hogy ennyire népszerűek a különjárataink a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A korábban bejelentett Budapest-Köln járatunkra már minden jegyet eladtunk, ezért erre az útvonalra még egy járatot megnyitunk a szurkolók előtt. Reméljük, az újonnan bejelentett különjáratunkkal még több rajongót repíthetünk ki Németországba, hogy személyesen szurkolhassanak a magyar válogatottnak – nyilatkozta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Marco Rossi csapata június 15-én Kölnben Svájc ellen kezdi meg szereplését a kontinenstornán. Június 19-én Stuttgartban a házigazda Németország lesz az ellenfél, június 23-án pedig szintén Stuttgartban Skócia legjobbjaival csap össze a nemzeti tizenegy.

A tartós hőség megterheli a szervezetet, különösen veszélyeztetettek a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők. A legmagasabb szintű hőségriasztást július 18-ig hosszabbította meg az NNGYK és a Katasztrófavédelem.

Az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében. Kifejezetten nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a várakozásoknak megfelelően valamelyest a hollandok voltak aktívabbak. Ugyan nagy helyzet nem volt a meccs elején, az Oranje mégis vezetést szerzett Simons egyéni villanásának köszönhetően, ugyanis labdaszerzése után egy pontos lövéssel maga is fejezte be az akciót. Hátrányban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak az angolok, akik 11-esből hamar egy...