Bővíti különjárat-kínálatát a labdarúgó Eb magyar meccseire a Wizz Air

Bővíti különjárat-kínálatát a labdarúgó Eb magyar meccseire a Wizz Air

A Wizz Air bejelentette, hogy további járatokat indít a magyar labdarúgó válogatott szurkolói számára a Németországban rendezendő Európa-bajnokság Kölnben megrendezett mérkőzésére. A légitársaság a június 15-én Budapestről Kölnbe tartó különjáratának népszerűsége miatt döntött így.

A Wizz Air fapados légitársasága bejelentette, hogy a korábban meghirdetetteken felül további járatokat indít a magyar labdarúgó válogatott Kölnben megrendezendő Európa-bajnoki meccsére. A június 15-én Budapestről Kölnbe tartó különjáratának népszerűsége miatt a rajongóknak újabb járatokat tett elérhetővé a Wizz Air. A szurkolók ezen kívül Albániából, Ausztriából, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Romániából és Szerbiából is közvetlenül utazhatnak a légitársaság különjárataival az év egyik legjobban várt sporteseményére.

A légitársaság június 15-én és június 19-én tartandó mérkőzésekre Budapestről és Debrecenből is indít járatokat. Azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a nemzeti csapatnak valamelyik meccsen, a Wizz Air weboldalán, illetve a légitársaság mobilapplikációján keresztül vásárolhatják meg jegyüket.

Örülünk, hogy ennyire népszerűek a különjárataink a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A korábban bejelentett Budapest-Köln járatunkra már minden jegyet eladtunk, ezért erre az útvonalra még egy járatot megnyitunk a szurkolók előtt. Reméljük, az újonnan bejelentett különjáratunkkal még több rajongót repíthetünk ki Németországba, hogy személyesen szurkolhassanak a magyar válogatottnak – nyilatkozta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Marco Rossi csapata június 15-én Kölnben Svájc ellen kezdi meg szereplését a kontinenstornán. Június 19-én Stuttgartban a házigazda Németország lesz az ellenfél, június 23-án pedig szintén Stuttgartban Skócia legjobbjaival csap össze a nemzeti tizenegy.

Várhatón év végére készül el az osztrák főváros egyik legfontosabb kerékpáros útvonala, a holland mintára újjáépítendő út még ausztriai léptékben is minőségi ugrást jelent majd. A bécsi főpályaudvart a belvárossal összekötő kerékpárutat, az Argentinierstraßét évente több mint egymillióan használják.

A fővárosban a Fiat 500-as, Budapesten kívül pedig a Peugeot 3008-as és 308-as modellek voltak a legnépszerűbben a Wigo autómegosztó szolgáltatás felhasználói körében 2023-ban.