Villámrandi-módszerrel választják ki az energiaszolgáltató új dolgozóit

Villámrandi-módszerrel választják ki az energiaszolgáltató új dolgozóit

A speed-randi analógiájára speed-toborzással keresi új ügyfélszolgálatos munkatársait a bécsi energiaszolgáltató, a Wien Energie. Aki ügyes, annak akár 15 perc alatt új munkája lehet.

Új módszerrel, speed-toborzással bővítené ügyfélszolgálatos csapatát a Wien Energie. A Check-in Days néven futó, a speed-randi analógiájára működő toborzónapokat 2023. szeptember 1-2-án tartják Bécsben.

A kiválasztás során az ügyfélszolgálatosok először elmondják a jelentkezőknek, hogy milyen napi feladatok várnak rájuk, miként zajlik az ügyintézés a vállalatnál, majd következik a tizenöt perces ismerkedős rész, amelynek konkrét munkaszerződés is lehet a vége. A siker szempontjából a korábbi szakmai tapasztalat másodlagos, a legfontosabb, hogy az új munkatárs szívesen vegye fel a kapcsolatot az ügyfelekkel és segítsen megoldani a problémájukat.

A toborzónapokon az álláskeresőket további szolgáltatások is várják. Profikkal átnézethetik az önéletrajzukat és hasznos tanácsokat kaphatnak, miként tehetik még vonzóbbá a pályázatukat a munkaadók számára. Aki szeretné, arról ingyenes fényképet is készítenek az önéletrajzához.

Bő egy hónappal a kulcscsonttörés és a műtét után újra a legmagasabb szinten versenyzett a legismertebb magyar női kerékpáros. Vas Kata Blanka a belgiumi cyclocross versenyen elért hetedik hellyel tért vissza, és elmondása szerint már nem fáj semmije a sérülés miatt.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe gyenge hetet produkált. A pesti börze vezető részvényei mind mínuszban zárták a kereskedést.