Újabb sörkertet nyit Budapesten az egyik legismertebb sörfőzde

Újabb sörkertet nyit Budapesten az egyik legismertebb sörfőzde

A Mad Scientist csapata a Westend tetőkertjén nyitja meg új egységét. Ez már a negyedik helyszínük a fővárosban.

A Madhous Budapest, a Mad Garden Buda és a Mad Kert után negyedik új egységét nyitja a Mad Scientist sörfőzde. A TETØ by Mad Scientist vendéglátóhely a város tetején, a Westend tetőteraszán kapott helyet. A helyszínen 14 sörcsap található, ahol megtalálhatóak lesznek a sörfőzde már jól ismert klasszikus sörei, mint például a Liquid Cocaine dupla IPA vagy a Tokyo Lemonade yuzus belga búzasör, de újdonságokat is felfedezhetnek a vendégek. Ezeken felül különleges, a karibi rumoktól egészen a chilis ginekig terjedő spiritválasztékra és többek közt a Kristinus Borbirtok, valamint a Weingut Wassmann boraira is számítani lehet.

Egy sörkertből elmaradhatatlan tartozék a megfelelő sörkorcsolya. A TETØ-n a Baans Burger gondoskodik a házi készítésű bucik közé kerülő házi húspogácsákról, a házi szószokról, illetve a vegetáriánus alternatívákról. A Mad Kert egyik állandó vendégeként többször bizonyították már, hogy miért szólt róluk elismerően még a Burgerpápa, vagyis Jancsa Jani is.

A tulajdonosok ígéretei alapján a pultosok régi ismerősként fognak köszönteni, mert nem csupán a nyitáskor mosolyog majd a vendégekre a személyzet, hiszen most is egy olyan befogadó egységben gondolkodtak az alapítók, ahol bárkit vendégül tudnak látni; aki még keresi a helyét, aki szeretne egyet szusszanni a város forgatagában, aki csak felugrana, aki maradna, aki a leghosszabb naplementére kíváncsi, vagy aki csak simán inna egy sört.

Magyarország 20 évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz. A csatlakozás évfordulóját évek óta futóversennyel ünneplik Budapesten, a rendezvényév évre rengeteg embert mozgat meg. A 20 kilométeres távot egyéniben és csapatban is teljesíteni lehetett.

A Budapesti Értéktőzsdén is érződött az egész Európára jellemző kedvezőtlen befektetői hangulat. A BUX eséséből a főbb részvények többsége is kivette a részét.