Újabb sörkertet nyit Budapesten az egyik legismertebb sörfőzde

Újabb sörkertet nyit Budapesten az egyik legismertebb sörfőzde

A Mad Scientist csapata a Westend tetőkertjén nyitja meg új egységét. Ez már a negyedik helyszínük a fővárosban.

A Madhous Budapest, a Mad Garden Buda és a Mad Kert után negyedik új egységét nyitja a Mad Scientist sörfőzde. A TETØ by Mad Scientist vendéglátóhely a város tetején, a Westend tetőteraszán kapott helyet. A helyszínen 14 sörcsap található, ahol megtalálhatóak lesznek a sörfőzde már jól ismert klasszikus sörei, mint például a Liquid Cocaine dupla IPA vagy a Tokyo Lemonade yuzus belga búzasör, de újdonságokat is felfedezhetnek a vendégek. Ezeken felül különleges, a karibi rumoktól egészen a chilis ginekig terjedő spiritválasztékra és többek közt a Kristinus Borbirtok, valamint a Weingut Wassmann boraira is számítani lehet.

Egy sörkertből elmaradhatatlan tartozék a megfelelő sörkorcsolya. A TETØ-n a Baans Burger gondoskodik a házi készítésű bucik közé kerülő házi húspogácsákról, a házi szószokról, illetve a vegetáriánus alternatívákról. A Mad Kert egyik állandó vendégeként többször bizonyították már, hogy miért szólt róluk elismerően még a Burgerpápa, vagyis Jancsa Jani is.

A tulajdonosok ígéretei alapján a pultosok régi ismerősként fognak köszönteni, mert nem csupán a nyitáskor mosolyog majd a vendégekre a személyzet, hiszen most is egy olyan befogadó egységben gondolkodtak az alapítók, ahol bárkit vendégül tudnak látni; aki még keresi a helyét, aki szeretne egyet szusszanni a város forgatagában, aki csak felugrana, aki maradna, aki a leghosszabb naplementére kíváncsi, vagy aki csak simán inna egy sört.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.