Nemcsak a Tour de Hongrie rajtolt el, a verseny söre is elkészült

Nemcsak a Tour de Hongrie rajtolt el, a verseny söre is elkészült

A magyar kerékpáros körverseny már elkezdődött, a viadal sörszponzora pedig Chain Breaker IPA néven elkészített a Tour de Hongrie hivatalos sörét, amely többek között a verseny bizonyos helyszínein is kapható lesz.

A magyar kerékpáros körverseny, a 44. Tour de Hongrie május 10. és 14. között zajlik, Szentgotthárdról rajtolt, és Budapesten zárul. Az immár az UCI ProSeries versenyei közé is fellépő magyar bringaverseny egyre népszerűbb, így a szponzorok számára is egyre rangosabb megjelenési lehetőségnek számít. Így nem véletlen az sem, hogy immár hivatalos sörszponzora is van a versenynek: a Monyo Brewing Co.

A sörfőzde csapata a Tour de Hongrie szervezőivel közösen hozta össze a kerékpárosok számára is megfelelő, szuper könnyű és szuper komlós, extra limitált Chain Breaker American IPA sört.

Az italt nem csupán a cég felületein lehet beszerezni, a szponzor guruló sörbárja, a Monyo BeerTruck a szombati szakasz célállomásán, Dobogókőn, valamint a vasárnapi szakasz célterületén belül is megtalálható lesz.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.