Már a csomagokért is házhoz megy a bécsi reptér

Már a csomagokért is házhoz megy a bécsi reptér

Meglepő újítást be a bécsi repülőtér és az Austrian Airlines osztrák légitársaság: ezentúl házhoz mennek az utasok csomagjaiért az osztrák fővárosban. A szolgáltatás díja a csomagok számától és az átvétel helyétől is függ.

Ez váratlan újításnak köszönhetően többé nem kell a csomagjaikkal bajlódniuk az Austrian Airlines bécsi utasainak, ugyanis az Airportr szolgáltatásának hála ezentúl már előre feladhatják a bőröndöt, a babakocsit vagy éppen a sportfelszerelést. Így az utazás napján kényelmesen, csomagok nélkül mehetnek ki a reptérre és már nem kell a poggyász feladásával az időt tölteni.

Az átadás helyszínét előre egyeztetni kell, ez lehet a lakás, a munkahely vagy akár a szálloda. A csomagokat az utazást megelőző napon hozzák el, és az utazók a célállomáson, a poggyászkiadó szalagon kapják vissza. Természetesen folyamatosan nyomon követhetik a helyzetüket az átvételtől egészen a repülőgépig.

A bécsi reptér és az Austrian Airlines közös szolgáltatása 2023. május 3-ig, az első kétszáz regisztráló számára ingyenes, utána 26 eurótól lehet előre feladni a poggyászt - a fizetendő díj a csomagok számától és az átadás helyszínétől függ. Már tervezik a szolgáltatás továbbfejlesztését: a jövőben a reptéri vasút, a City Airport Train belvárosi check-injénél adnák fel az előre begyűjtött poggyászokat.

A walesi és angliai székhelyű Airportr bécsi szolgáltatását a https://airportr.com/de/austrianairlines/ címen lehet igénybe venni. 

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.