Az év légitársasága lett a Wizz Air

Az év légitársasága lett a Wizz Air

Az Air Transport Awards a évről évre díjazza a légi közlekedési iparág legjobb, legsikeresebb szereplőit. A magyar gyökerekkel rendelkező cég is fontos elismerésben részesült.

Rangos elismerést zsebelhetett be a Wizz Air, a fapados légitársaság az Air Transport Awards díjátadóján elnyerte Az Év Légitársasága címét. A díjat a Montrealban rendezett gálaesten adták át, ahol az iparág meghatározó alakjai gyűltek.

Az Air Transport Awards célja nemzetközi szinten elismerni a légi közlekedési iparág kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplőit. A díjakat évente ítélik oda az ágazat meghatározó szervezetei, vállalatai és vezetői részére. Váradi József személyesen vette át az elismerést.

Hálás vagyok a Wizz Air teljes csapatának nevében, hogy átvehetem Az Év Légitársasága díjat. A Wizz Air a világ egyik leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága. Hálózatunk Európa, a Közel-Kelet, Ázsia és Afrika 55 országának 1000 útvonalát foglalja magába. Elkötelezetten törekszünk, hogy kedvező viteldíjak mellett a lehető legjobb repülési élményt nyújthassuk utasaink számára. Ez a díj 8000 alkalmazottunk fáradhatatlan erőfeszítésének elismerése, akikkel azért dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a repülést – nyilatkozta a díj kapcsán a légitársaság vezérigazgatója.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.