Az alternatív vendéglátóhelyek kerülnek előtérbe az idei Dining Guide kiadványban

Az alternatív vendéglátóhelyek kerülnek előtérbe az idei Dining Guide kiadványban

A 2023-ban érkező Dining Guide Top100 Étteremkalauz egyik fő újítása lesz, hogy a korábbi évekhez képest jóval nagyobb hangsúlyt fektet majd az alternatív vendéglátóhelyekre, amelyek folyamatosan magas minőséget nyújtva a vendégek kedvenceivé váltak.

Az ismert étteremkalauz, a Dining Guide és az ételkiszállításra szakosodott Wolt együttműködésének köszönhetően a Wolt applikációban külön kiemelést kapnak a Dining Guide által összeállított listák vendéglátóhelyei, köztük az Étteremkalauz Top100 lista éttermei és a legjobb alternatív éttermek is.

Az alternatív vendéglátóhelyek kategóriájába a kézműves pékségektől kezdve a nápolyi pizzériákig azok a helyek tartoznak, amelyek biztos pontot jelentenek vendégek számára, hiszen állandó, magas minőséget nyújtanak. Az Étteremkalauz tavalyi kiadásában 66 ilyen vendéglátóhely szerepelt alfabetikus sorrendben, pontszámok nélkül. Idén az Étteremkalauz szeretné ezeket a helyeket szeretné szélesebb körben megismertetni, a koronavírus-járvány után és az energiaválság közepette így is segítve a szektort.

A helyi kereskedők és minőségi éttermek támogatása minden országban kiemelt célunk a Wolttal. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy a Dining Guide csapatával együtt feltérképezhetjük és bemutathatjuk azokat a vendéglátóhelyeket, amelyek a rengeteg munkának köszönhetően a helyi közönség kedvenceivé váltak és így mások számára is jó példát jelenthetnek – nyilatkozta Tajta Ákos, a Wolt regionális ügyvezető igazgatója.

A májusban megjelenő Dining Guide Top100 Étteremkalauz az eddiginél átfogóbban foglalkozik majd a minőségi kínálatot nyújtó alternatív vendéglátóhelyekkel, illetve a magasabb számú ajánlások mellett kategóriánként toplistákat is készítünk. A Wolt rendszerén belül elérhető vendéglátóhelyek adatlapján a Kalauz megjelenése után látható lesz a Dining Guide minősítése, közösen segítve ezzel a fogyasztók választását – emelte ki mondta Herczeg Zoltán, a Dining Guide felelős kiadója.

Az éttermi házhoz szállítás az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül Magyarországon. A vásárlók ma már a magasabb, akár csúcskategóriás éttermekből is egyre szívesebben rendelnek. Ennek megfelelően a Wolt alkalmazásában a Dining Guide Étteremkalauz Top100 listáján szereplő top vendéglátóhelyek is külön kiemelést kapnak.

A Dining Guide Kalauzban való megjelenés egyértelmű garanciája a magas minőségnek, így büszkék vagyunk rá, hogy egyre több olyan vendéglátóhely szerepel a platformunkon, amelyet a Dining Guide is elismer a Top100 listán. Azáltal, hogy ezeket a helyeket külön kiemeljük a Dining Guide emblémájával, az éttermi kínálat böngészése közben még inkább segíthetjük a választásban azokat a felhasználóinkat, akik a magyar gasztronómia legelismertebb képviselőitől szeretnének otthonaikba rendelni – foglalta össze Tajta Ákos.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.