Richarlison ollózása lett a katai vb legszebb gólja

Richarlison ollózása lett a katai vb legszebb gólja

A végső győzelem reményében érkezett az ötszörös győztes Brazília a világbajnokságra. Végül a dobogó sem jött össze nekik, de a torna legszebb gólja egyértelműen a brazil csatár találata lett.

A brazil Richarlison szerbek elleni látványos találatát választották a múlt vasárnap befejeződött katari labdarúgó-világbajnokság legszebb góljának. A nemzetközi szövetség közlése szerint erről a szurkolók szavazatai döntöttek az internetes voksoláson.

A Tottenham Hotspur 25 éves támadója a csoportkör első fordulójában a szerbek ellen egy remek támadás végén félig ollózó mozdulattal bombázott a kapuba. Richarlison három találattal zárta a tornát, amelyen a brazilok a negyeddöntőben búcsúztak a később bronzérmes horvátokkal szemben.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.