Csaknem száz élelmiszer árát csökkenti a Wolt Market

Csaknem száz élelmiszer árát csökkenti a Wolt Market

Az online áruházlánc közel száz, a heti bevásárláshoz szükséges alapélelmiszer és háztartási cikk árának csökkentését jelentette be november 8-tól. Az árcsökkenésben részt vevő termékek a korábbi árnál átlagosan 15 százalékkal fognak kevesebbe kerülni.

Az akár fél órán belüli kiszállítást biztosító online élelmiszerlánc, a Wolt Market közel 15 termékkategóriában, csoportonként többféle élelmiszert és háztartási terméket kínál majd a korábbinál jóval alacsonyabb árakon. Ezek olyan alapvető, minden magyar család és háztartás számára fontos élelmiszerek és háztartási cikkek, mint például a tej, sajtfélék, joghurtok és vajak, gabonapelyhek, kekszek, felvágottak, friss hús, rizs, üdítőitalok, valamint takarító-és mosószerek, illetve papíráruk.

A Wolt Market az indulás óta eltelt egy évben egyre népszerűbbé vált a vásárlók körében, mi pedig azon dolgozunk, hogy az áraink továbbra is versenyképesek legyenek. Célunk, hogy az üzleteinkben a legfontosabb termékeket tartósan elérhető áron kínáljuk, így a vásárlóink gyorsan és kényelmesen jussanak megfizethető árú és minőségi élelmiszerekhez. Ez az első alkalom, hogy ilyen sok terméket érintő árcsökkentést vezetünk be és izgatottan várjuk, hogyan fogadják a vásárlók – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Törös Gábor, az élelmiszerlánc ügyvezető igazgatója.

A vállalat az árcsökkentés mellett továbbra is rendszeresen tervez egyéb, időszakosan elérhető kedvezményes ajánlatokat is. Emellett a „Ments meg” menüpontban folyamatosan akciós árakon elérhetők a közeli lejáratú termékek, amellyel az élelmiszerpazarlás ellen is tenni kíván.

A névazonosság nem véletlen. Az online áruház applikáción keresztül rendelt termékeket akár 30 percen belül házhoz szállítja a Wolt futár partnere, ahogyan azt a vásárlók az éttermi és kiskereskedelmi rendelések esetében már megszokhatták. A Wolt Market éppen egy évvel ezelőtt nyitotta meg első magyarországi üzletét Budapesten. Az üzletlánc elmúlt évben folyamatosan bővült, ma már hét egységet üzemeltet országszerte. Hat budapesti üzlet mellett jelenleg Pécsen is elérhető a szolgáltatás.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.