Környezetbarát kriptovalutát dobnak piacra Közép-Európában

Környezetbarát kriptovalutát dobnak piacra Közép-Európában

Az LGC mögött álló tapasztalt európai csapat november elsején jelentette be új közép-európai kezdeményezését, amelynek célja a kriptovaluta piac környezettudatos és zöldközpontú megreformálása.

Nagy örömmel és izgalommal tölt el bennünket a bejelentés, hogy elindítottunk egy új projekt alapú kriptovaluta ökoszisztémát, amely projektmegoldásokat nyújt a környezetkárosítás lehető legnagyobb mértékű elkerülésével – ismertette Kun Róbert a LiveGreen Coin ügyvezetője és alapítója.

Hozzátette, hogy a környezet védelme nehéz projekt, ezért feltétlenül szükségesnek tartják, hogy kripto- és környezetbarát közösséget építsenek fel és egy ehhez kapcsolódó szociális hálót alakítsanak ki.

A projekt mögött a osztrák alapítású Happy Panda Handels GmbH és hozzá csatolt nemzetközi vállalkozások állnak, mi több még a token részvényként is funkcionál a Happy Pandában, így még korai állapotában lehet a telekommunikációs vállalkozásnak a profitjából részesülni. Emellett egy olyan pályázati ökoszisztéma az alapja, ami részben a befektetők által vezérelt (DAO – Decentralizált autonóm szervezet), részben pedig az LGC vezetése által elbírált Non és For-profit pályázatok részesülhetnek.

Emellett célunk egy olyan közösségi platform létrehozása, amely egy kereskedési platform (marketplace) és közösségi profil ötvözete. Ez egy kriptobarát platform, ahol elővizsgálattal szűrésre kerülnek a hirdetések a sok kellemetlen visszaélés végett. Szeretnénk egy olyan platformot létrehozni, ahol ténylegesen biztonságba érezheti magát a felhasználó és természetesen ennek alapja lesz az LGC Token – egészítette ki az alapító

A szakértő azzal zárta gondolatait, hogy azonosulni tudnak az Ethereum-alapító Vitalik Buterin álláspontjával, aki ügy véli, hogy a „proof-of-stake” (PoS) modellre történő áttérés a megfelelő irány a kriptovaluták óriási szénlábnyomának mérsékléséhez.

Új stratégiát próbál ki a városi galambokkal szemben az osztrák főváros: ellenőrzött körülmények közé tereli őket, hogy könnyebben tudják szabályozni a populációt. A beteg madarakat kezelik, hogy javuljon az állomány egészségi állapota.

A kényelmesebb és gyorsabb vásárlás érdekében – mivel a tranzakciók 60 százalékát már bankkártyával végzik az ügyfelek – a BKK jegy- és bérletautomata-hálózatának egy része decembertől készpénzmentessé válik. A készülékek üzemeltetése ennek köszönhetően még kiszámíthatóbb és üzembiztosabb lesz.