Zeneajánló: Alessia Selini – Busy With You

Zeneajánló: Alessia Selini – Busy With You

Szeptember végén új dallal örvendeztette meg rajongóit Alessia Selini. A Busy With You című szám könnyed romantikus alkotás az olasz énekes-dalszerzőtől.

Alessia Selini kapcsán nem először ragadtunk billentyűzetet, hiszen a pop-soul műfajban tevékenykedő fiatal énekesnő előző, Time című daláról is jelent meg ajánló a GazMagon.

A korábbi dalokhoz képest a Busy With You egy kicsit új oldalát mutatja meg Alessiának, ugyanis egy könnyed, laza, romantikus témájú művel rukkolt elő. A szöveg egy sokak számára ismerős szituációt tár elénk: van valaki, aki kedves számunkra, és folyton rágondolunk, mindenről ő jut az eszünkbe. Ezt a történetet saját soraival, a rá jellemző barátságos stílusban mondja el a hallgatónak.

Az olasz zenész egyik erőssége, a zongora ezúttal pihen, és a dal központi hangszere az akusztikus gitár lett, ami remekül kíséri végig a dallamos és fülbemászó szöveget. Alessia tisztán csengő énekhangja ehhez a stílushoz is kiválóan illeszkedik.

Alessia Selini harmadik dala is ékes bizonyítéka annak, hogy az ifjú hölgy zenei pályára termett. Aki szeretné aktívabban is követni munkásságát, a hetente többször is jelentkező online streamjein keresztül megteheti.

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.