Zeneajánló: Alessia Selini – Busy With You

Zeneajánló: Alessia Selini – Busy With You

Szeptember végén új dallal örvendeztette meg rajongóit Alessia Selini. A Busy With You című szám könnyed romantikus alkotás az olasz énekes-dalszerzőtől.

Alessia Selini kapcsán nem először ragadtunk billentyűzetet, hiszen a pop-soul műfajban tevékenykedő fiatal énekesnő előző, Time című daláról is jelent meg ajánló a GazMagon.

A korábbi dalokhoz képest a Busy With You egy kicsit új oldalát mutatja meg Alessiának, ugyanis egy könnyed, laza, romantikus témájú művel rukkolt elő. A szöveg egy sokak számára ismerős szituációt tár elénk: van valaki, aki kedves számunkra, és folyton rágondolunk, mindenről ő jut az eszünkbe. Ezt a történetet saját soraival, a rá jellemző barátságos stílusban mondja el a hallgatónak.

Az olasz zenész egyik erőssége, a zongora ezúttal pihen, és a dal központi hangszere az akusztikus gitár lett, ami remekül kíséri végig a dallamos és fülbemászó szöveget. Alessia tisztán csengő énekhangja ehhez a stílushoz is kiválóan illeszkedik.

Alessia Selini harmadik dala is ékes bizonyítéka annak, hogy az ifjú hölgy zenei pályára termett. Aki szeretné aktívabban is követni munkásságát, a hetente többször is jelentkező online streamjein keresztül megteheti.

Már több mint egymillióan látták a „The Mystery of Banksy – A Genius Mind” című vándorkiállítást, amely 2021-ben indult világ körüli turnéra Münchenből és most Bécsben is látogatható. A tárlat a híres brit graffitiművész munkásságát mutatja be.

A Soroksári úton épülő City Pearl beruházás részeként eredeti formájában építették újjá a Közvágóhíd terület egykori Fogadóépületét. Az ingatlant szigorú műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően, korhűen módon állították helyre.