Zeneajánló: Alessia Selini – Time

Zeneajánló: Alessia Selini – Time

Néhány héttel ezelőtt jelentkezett új dallal a pop-soul műfaj feltörekvő tehetsége, Alessia Selini. A Time című dal időtálló szöveggel és érzelmes zongorajátékkal szólítja meg a hallgatót.

A hazai közönség számára minden bizonnyal még nem cseng ismerősen Alessia Selini neve, a fiatal olasz énekesnő ugyanis mindössze a második dalát publikálta július végén.

Mindez azonban nem érződik a Time című szerzeményen, a kezdeti szárnypróbálgatások helyett egyből egy érett, letisztult dalt kaptunk Alessiától. Énekhangja remekül passzol a lassabb dalhoz és tartalmas mondanivalójához.

A Time az időről, és annak lassításáról, megállításáról elmélkedik. A téma természetesen sokakat megszólít, hiszen napjaink rohanó, folyton változó világában talán egy kicsit mindenki szeretne néha megállni, és az ijesztő körforgáson kívülre kerülni. És közben például hallgatni a milánói hölgy zongorajátékát is, Alessia ugyanis remek billentyűs kíséretet komponált a dalhoz, szöveg és zene szinte tökéletes összhangban van egymással, megnyugtató hatást kölcsönözve a melódiának.

Selini kisasszony saját bevallása szerint már dolgozik következő dalain, minket pedig már meg is győzött a tehetséges énekes-dalszerző, hogy érdemes figyelemmel kísérnünk jövőbeli munkásságát is.