BeSpirited – Csatlakozz a virtuális kalandhoz! (X)

BeSpirited – Csatlakozz a virtuális kalandhoz! (X)

Visszatért a Diageo online versenye a BeSpirited, hogy próbára tegye üzleti készségeidet és tudásodat. Utazz el velünk virtuálisan a Budapest-Bangalore-London küldetésekre és oldj meg izgalmas, valós kihívásokon alapuló üzleti feladatokat csapatoddal.

Díjak:

  • Fődíj: egy iPad a csapat minden tagjának
  • 2. díj: egy-egy AirPods a csapattagoknak
  • 3. díj: fejenként egy 20 000 forintos Diageo Brand Store ajándékutalvány

Ki jelentkezhet? – Hallgatók és frissdiplomások, 3 fős csapatokban.

Mi a feladat? – Először egy kreatív online játékot oldasz meg, ami izgalmas üzleti feladatokat is tartalmaz. Ha az első fordulóban csapatoddal helyesen oldod meg a feladatok 70 százalékát bejutsz az középdöntőbe, ahol komplexebb üzleti szimulációs feladat vár rátok. A mezőny legjobb 10 csapata kerül be az online döntőbe, ahol prezentáció és más feladatok várnak. A verseny angol nyelven zajlik.

Hol lehet jelentkezni?  – Regisztrálj 2022. október 11-ig a honlapon: www.bespirited.uk

A legfrissebb hírekért látogass el a honlapunkra és kövess minket a Facebookon!

November utolsó szombatján különleges fogadtatásban volt részük a Keleti pályaudvarra érkezőknek, a MÁV ugyanis felvonultatta a 75 éve működő Utasellátó eddigi történetének valamennyi étkező- és büfékocsiját. Az érdeklődők bejárhatták és lefotózhatták a járműveket, és vásárolhatta is az étlapokról.

Az október záróértékéhez viszonyítva jelentős eredményeket mutatott a BUX. A Budapesti Értéktőzsde elsődleges részvénymutatója 57 878,43 ponton fejezte be a hónapot, ami 3,3 százalékos erősödés az előző hónaphoz képest. A november a csengetések terén is aktív volt a pesti parketten.

Az olimpiai ezüstérmes sportembert négy évre választották a Magyar Öttusa Szövetség elnökévé. Balogh Gábor viharos időszakban veszi át a kormányrudat, ugyanis a sportág az átalakulás kellős közepén van.