BeSpirited – Csatlakozz a virtuális kalandhoz! (X)

BeSpirited – Csatlakozz a virtuális kalandhoz! (X)

Visszatért a Diageo online versenye a BeSpirited, hogy próbára tegye üzleti készségeidet és tudásodat. Utazz el velünk virtuálisan a Budapest-Bangalore-London küldetésekre és oldj meg izgalmas, valós kihívásokon alapuló üzleti feladatokat csapatoddal.

Díjak:

  • Fődíj: egy iPad a csapat minden tagjának
  • 2. díj: egy-egy AirPods a csapattagoknak
  • 3. díj: fejenként egy 20 000 forintos Diageo Brand Store ajándékutalvány

Ki jelentkezhet? – Hallgatók és frissdiplomások, 3 fős csapatokban.

Mi a feladat? – Először egy kreatív online játékot oldasz meg, ami izgalmas üzleti feladatokat is tartalmaz. Ha az első fordulóban csapatoddal helyesen oldod meg a feladatok 70 százalékát bejutsz az középdöntőbe, ahol komplexebb üzleti szimulációs feladat vár rátok. A mezőny legjobb 10 csapata kerül be az online döntőbe, ahol prezentáció és más feladatok várnak. A verseny angol nyelven zajlik.

Hol lehet jelentkezni?  – Regisztrálj 2022. október 11-ig a honlapon: www.bespirited.uk

A legfrissebb hírekért látogass el a honlapunkra és kövess minket a Facebookon!

A Volánbusz évről évre kiemelt figyelmet fordít a télre történő felkészülésre. Erre nagy szükség is van, mivel megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez minden közlekedőnek alkalmazkodnia kell, de egy közszolgáltatónak maximálisan.

Új stratégiát próbál ki a városi galambokkal szemben az osztrák főváros: ellenőrzött körülmények közé tereli őket, hogy könnyebben tudják szabályozni a populációt. A beteg madarakat kezelik, hogy javuljon az állomány egészségi állapota.