Olaszországban is nagyot bővít a Wizz Air

Olaszországban is nagyot bővít a Wizz Air

A Wizz Air további bővítést jelent be olaszországi bázisain. A vállalat a fejlesztéseket követően az ország harmadik legnagyobb légitársaságává lép elő.

A repülőgépek allokálása 12 új útvonal elindítását, valamint a járatsűrűség növelését eredményezi öt útvonalon Róma-Fiumicino és három útvonalon Milánó-Malpensa repülőteréről. Az utasok ezentúl hét új úti célra Barcelonába, Göteborgba, Malagába, Párizs-Orlyba, Portóba, Sevillába és Valenciába repülhetnek Róma-Fiumicinóból.

Milánó-Malpensából szintén öt új útvonalat vezet be a fapados légitársaság, onnan Cardiffba, Dzsiddába, Marsa Alamba, Rijádba és Jerevánba repülhetnek az utasok. Az új útvonalak 2022 októberétől indulnak, a jegyek már kaphatók a vállalat honlapján vagy a légitársaság mobilalkalmazásán.

A Wizz Air emellett két Airbus A321neo repülőgépet telepít a Róma-Fiumicino Repülőtéren található bázisra, míg egyet Milánó-Malpensára.

Örömmel jelentjük be olaszországi bővítésünket, mellyel az ország harmadik legnagyobb légitársaságává válunk. A fejlesztések jelzik az elkötelezettségünket az olasz piac iránt. A Rómába és Milánóba telepített repülőgépeinkkel tovább erősítjük belföldi kínálatunkat, így utasaink 12 új célállomásra juthatnak el velünk – nyilatkozta a bővítés kapcsán Robert Carey, a Wizz Air elnöke.

Hirdetés

Csaknem 14 millió forint adomány gyűlt össze a repülőtér által szervezett jubileumi Runway Run futóverseny bevételeiből. Az adomány egy részét a SUHANJ! Alapítványnak, a másik részét a leukémiás betegek gyógyulását segítő brit Anthony Nolan alapítványnak adja a Budapest Airport.

Összetartunk, hogy senki se fázzon – ez is lehetne a mottója Bécs energiatakarékossági tervének, amely a napokban készült el. Az osztrák fővárosban szisztematikus intézkedésekkel csökkentik az energiafelhasználást és gyorsítják fel a megújuló energiahordozókra való átállást.

Bővülnek a MÁV-START szolgáltatásai a Budapest–Kecskemét–Szeged vasútvonalon, az utolsó járat mindkét irányba egy órával később indul hétfőtől szombatig. A fővárost és több megyeszékhelyet összekötő vonalon október elsejével indul a fedélzeti vendéglátás is a járatokon.

Október 1-jétől a Decathlon hazai üzleteinek polcairól lekerülnek a PET palackos termékek, a márka ezek forgalmazását megszünteti. A polcokról lekerülő, nem értékesített mintegy 20000 darab PET palackos italt az áruházlánc jótékonysági célra ajánlja fel.