Idén tizenötödször is Katlanozik az ördög

Idén tizenötödször is Katlanozik az ördög

Augusztus 2 és 6 között immár tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre az ország legdélebbi fesztiválja, az Ördögkatlan Fesztivál.

A kultúra szerelmeseinek évről évre ünnep augusztus eleje, amikor Baranya megye déli részében koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, és sok más érdekességgel várja a látogatókat az Ördögkatlan Fesztivál.

Nagyharsány, Kisharsány, Beremend, Palkonya és Villánykövesd idén is számos remek programot tartogat azoknak, akik kilátogatnak a mezítlábas fesztiválra. A vendégek nem csupán a zenét és a kulturális élményeket élvezhetik, hanem a Villányi borvidék gasztronómiai kínálatát, és természetesen borait is.

A GazMag is viszatérő vendége a fesztiválnak, a koronavírus-járvány előtt rendszeresen ellátogattunk a Katlanba. Az elmúlt két évben a pandémia miatt erre nem volt lehetőségünk, de idén tervezzük bepótolni a kimaradt élményeket.

Aki érdeklődik a fesztivál iránt, kíváncsi a programra, vagy jegyet szeretne venni, annak érdemes felkeresnie az Ördögkatlan honlapját.